Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyNovi KFL+?

SXK Top Filling Kits of Kayfun Lite 2019

[Slika: VXFmsNu.jpg]
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, vukpavlovic74
Šta mislite koji klon je najbolje uzeti? SXK, YFTK, Ulton, ShenRay ili neki od onih sa Aliexpressa? Naručio bih još jedan al kad budem znao koji je najbolji (ako tako nešto uopšte postoji)...
Što se KF mini V3 tiče nikad mi se nije svidjao dok nisam provalio NET arome...ali kad sam probao dotične arome, V3mini je postao moj apsolutni favorit za NET...ako ga KF Lite 2019 stigne ili nadmaši na tom polju biću prezadovoljan
Nekako mi se poslednjih godinu dana najviše sviđaju YFTK klonovi i do sada ni sa jednim nisam imao ama baš nikakvih problema. Sve je bilo na visokom niovu, osim gumica. Gumice kontam da i oni kad kakve zahvate... Nisu iz početka problem, ali neke su dosta brzo propadale. E sad, primetio sam razlike kod klonova između Fasttecha i 3FVapea. Iako na oba sajta piše da je recimo SXK-a, ili YFTK itd, ne budu isti. Tako da kada dođe do toga da već uzimam neki klon, onda gledam da bude sa 3FVapea.
Da li je ovo samo moje iskustvo ili je činjenično stanje, ne znam...
  • vukpavlovic74
Kod klonova je sve kocka...dešava se da bude značajna razlika u kvalitetu izmedju dve serije istog proizvodjača...dešava se da u odličnoj seriji, odličnog proizvodjača srećni dobitnik dobije krš nad krševima Big Grin itd...provereno je da kloneri rade različite stvari za različite proizvodjače tako da ovo što Odi kaže može biti itekako tačno...sve je moguće
Ali neke smernice ipak postoje...a njih bih voleo da pohvatam pre nego što naručim
Trenutno mi se ne svidja ovaj metalni šraf za AFC na SXK-u, al ko zna možda je baš dobar?
Ultonov klon mi izgleda dobro, biće zanimljivo čuti kad nekom stigne...Ulton je inače poznat po krš O ring-ovima al otkad imaju da se kupe Or-ovi u domaćim prodavnicama to je najmanje bitno
ShenRay izgleda baš dobro, mnogi su zadovoljni
YFTK uglavnom pozitivna iskustva, kolko ja vidim...
I tako...sve je jasno al ništa ne razumem Dodgy

evo ovaj žabar poredi oridj i klon al slabo ga razumem, ako neko...? (u jednom videu poredi 22mm klon i ordj u drugom 24 mm kln vs ordj)

Meni je stigao YFTK klon 24mm sa fasttech-a pre neki dan stavio na mod i tu je ostao Wink
Navoji,srafcici na deku sve u najboljem redu.
Odlican klon i atomizer moze da se stegne bas za restriktivan MTL.
Nema zvizdanja niti pistanja.
Prezadovoljan.
Moram jos dodatne tankove za 5ml da narucim.
Probao tribecu od vaporevera i desertship od FA aroma fenomenalna,TH dobar.
Sve u svemu za 2 crvene fantastican atomizer.
Preporuka za YFTK klon.
  • Bolle, Oddy, Pukan, vukpavlovic74
stigao i moj 22 Ulton .. izrada je na nivou, nema falinki, dolazi i sa metalnim srafom za vazduh pored 2 plasticna.
..prvi utisak... hmmm, on je po meni bukvalno negde izmedju stare kaje i v3 minija. Vazduh, nisam očekivao takav odnos, za moj vajp tek po odvijanju 3 kruga. Sve ispod (manje vazduha) nije mu prirodno bas kao kod v3 minija, a sve iznad puno, puno - mnogo (moje vidjenje vazduha).
Test aroma RealCig, uvek krećem od nje. Hvata je odlično, bas kao i prajm. Na vataži koju koristim za moj standardni grejač, nesto topliji vejp (što opet dovodi do toga da se aroma malkice izmeni) sa obaranjem snage, vraća se prava aroma.. dakle, sa mojim uobičajenim grejačem, ovaj ati dozvoljava nizu snagu.
.. lako se puni nema curenja .. ostaje na testu neko vreme, za sada obećava. Toliko!
  • Bolle, Draganchica, Oddy, vukpavlovic74
Ja svoj YFTK testiram već 5 dana. Završna obrada je odlična, navoji savršeni, a za gumice, koje su za sada idealne, će vreme pokazati koliko su kvalitetne. Plastični AFC reducir u 510 pinu sam odmah zamenio za metalni koji se dobija kao dodatak u paketu (pored još jednog plastičnog). Moja najveća zamerka, za sada, je pretopla para. Sa svim žicama debljim od 0.25mm nisam uspeo da rešim toplotu. Odmah nakon prva 2 povlačenja sam skinuo njegov metalni drip tip sa kojim je stigao i stavio plastični, upravo zbog grejanja.
Ovoliki problem sa toplom parom kao i u pronalaženju odgovarajućeg setapa mi odmaže da stvorim neko mišljenje što se arome tiče. Za sada nisam nešto preterano oduševljen, čak i blago razočaran. Za vazduh nemam ama baš nikakvih zamerki.
Sve ne bih da otvaram novu temu i pišem recenziju u nadi da ću pronaći setap sa kojim ću biti zadovoljan. Želim da napišem pozitivnu recenziju, ali mi ne da Big Grin
Ako ništa drugo, nadam se da će ekstender (Doom kit) rešiti bar problem vrućine Rolleyes
  • Bolle, kinkel, pablo
.. sve sto kazes potpisujem .. toplota, pri "slabom" povlačenju.. ni kod mene po upotrebnoj vrednisti nije prebacio trojku
  • Oddy
Dek je uzdignut i grejac je baš blizu vrhu komore tj ulazi u komoru duboko sto smanjuje ionako malu komoru. Sa 0.32 kanthalom 1.1 ohm sve preko 8.5w za moj ukus toplo.
Sad trenutno sam stavio 0.7 oma build ss316l na 200C malo je bolje probacu par dana pa javljam utiske.

Kao sto kaze @Oddy narucicu extenzije valjda ce biti malo bolje.Nisam ljubitelj tople pare.

Sent from my mind using Tapatalk
  • Oddy
A TC (Temperature Control)? Niste probali ili ne radi dobro?...(moj nikako da stigne Sad)
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)