Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyNovi KFL+?

Sent from my HUAWEI LYO-L01 using Tapatalk
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Oddy
Pojavio se na Creme De Vape, 66.5e (kada se odbije porez za nas jer nismo EU), što je po meni ok cena. Očekuju ga na stanju 22.02.
Ne znam kakva je situacija kod Kineza, mada verujem da će se i klon pojaviti dosta brzo.
Sigurno, ostaje da vidimo po kojoj ceni...

Sent from my HUAWEI LYO-L01 using Tapatalk
(18-02-2019, 15:11)Oddy Piše: Pojavio se na Creme De Vape, 66.5e (kada se odbije porez za nas jer nismo EU), što je po meni ok cena. Očekuju ga na stanju 22.02.
Ne znam kakva je situacija kod Kineza, mada verujem da će se i klon pojaviti dosta brzo.
Da, ako te nasi ne oderu .. i ja sam povoljno platio prajma, al su se nasi potrudili da me kosta ko gradjanina EU Smile .. nzm, nesto sam se oladio, po meni izmenjena verzija v3.. nece tu biti revolucije.. iskoristili alat za v3, malo ga doradili i udri, ali .. voleo bih da sam totalno pogrešio u proceni, videćemo.
  • pablo
https://m.fasttech.com/p/9690028
Koliko ušiju - toliko kanala
  • ncholass, nikola, Oddy
Evo uskoro i YFTK varijanta

[Slika: WNvsGgq.jpg]

[Slika: QzYnMrN.jpg]

[Slika: mlzLziD.jpg]

[Slika: GUq0h2t.jpg]

[Slika: MDraCtO.jpg]

[Slika: GNTDOUL.jpg]

[Slika: 6ApmLEe.jpg]

https://www.instagram.com/p/BuWH0F7lpvS/
  • Bolle, kinkel, nikola, Pukan, Zvukoljub
YFTK stigao kod teče: https://www.fasttech.com/products/1/1004...dable-tank

Kao i SXK: https://www.fasttech.com/products/1/1004...dable-tank

E da, SXK ima i od 24 mm.
Koliko ušiju - toliko kanala
  • nikola, Oddy
https://youtu.be/FTHVE3-hcbs

• ncholass
Probao original.

Apsolutno Kayfun V3 mini sa stelovanjem vazduha.
Nema razlike, kada se namesti vazduh na V3 mini protok - ukus je isti.
Lepsi je, manji, fill odozdo ne smeta (bar meni), verzija 24mm lepo leži na novijim modovima.

Generalno izmišljena topla voda mada praktično.
V3 mini je uz Prime poslednja Kaya sa dobrim kvalitetom vejpa a Kayfun Lite 2k19 je samo skopljen da ponudi retro fazon i odličan dek sa ok rešeni vazduhom (nema prostora za falš vazduh kao kod prstenolikih).

Ko voli V3 I Prime, volece i ovo.
Ako ima Prime - može da preskoči (mada dobar klon moze da uleti, nadje se lufta za toliko).
Trying to stay sane is a life time hobby Good
  • Bolle, nikola
Pa i V3 Mini ima štelovanje vazduha, koje je skoro pa isto kao i u novom Lite 2019.

Imam V3 Mini i dalje, skoro pa 3 godine, ali iz njega nikada nisam uspeo da izvučem neku posebnu aromu. Čuvam ga samo zato što je 19mm. Kvalitet pare...meni je ok.
Prime...nak nak, koristim ga. Najveća mana mi je što je prevelik za 2ml kapacitet. Kada mu stavim ekstender od 4ml, ne smem da izađem sa njim napolje pošto mi je preko puta policijska uprava. Će me hapse. Lol

I V3 Mini i Prime koje sam probao su daaaaleeeko od dobrog starog KFL-a (moja subjektivnost). Stari KFL mi ima oštar, jak TH, suvu paru, sa jasno izraženom svakom notom arome. Odličan za početnike, ali je meni posle nekog vremena počeo previše da grebe grlo. Da sam se zadržao samo na njemu i da nisam dalje isprobavao, verovatno bi mi i dalje bio dobar.
V3 ne znam kako da opišem osim da recimo kažem da mi je prosek. Ne znam čiji je klon. Original nisam probao.
KF Prime mi sa određenim setapima ima neku vlažnost u pari, kao da guta više tečnosti nego što mu treba. Identični i SXK i YFTK, original nisam probao. Otvarao sam ga mnogo puta da vidim da li je stvarno potop u deku, da li je pamuk prenatopljen.... ali ne. Setapi su uvek izgledali idealno, dek suv. Aroma mi je bolja od V3 mini, ali lošija od KFL. Dobro, razlike nisu neke drastične, ali ih primetim.
Na sve ovo treba dodati broj delova od kojih je sastavljen stari KFL, koliko gumica ima, a koliko imaju V3 Mini i Prime.

Za novi KF Lite 2019 od kvaliteta pare i arome očekujem neku mešavinu V3 minija i Primea. Sviđa mi se jednostavnost konstrukcije. Čekam da ga NS carina pusti za par godina, pa ću znati Big Grin
  • Bolle, ncholass
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)