Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyBillet Box Mini by SXK

Btw, Limelight machanics FIFTY / 50 Big Grin

[Slika: 1SnyuOr.jpg]
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, Pukan
Odgovori
Mu fali duvaljka ili zabalavis celu ivicu? Big Grin
Odgovori
Izvinjavam se Oddy skroz si upravu, ali znaš i sam da sam ja malo zaostao u razvoju pa je za mene MTL isključivo čista kantalica i to u rasponu žice od 0.25mm do 0.28mm sa prečnikom grejača do 2mm te mi ima pored broja ml i veliku ulogu ima W-aža što se tiče rabljenja baterija... Kiss3
  • Oddy
Odgovori
Sta veli smesko Tod.

---------------------------

[Slika: 279d1f.png]
Show ContentSpoiler:

(23-03-2019, 17:27)Oddy Piše: Što bi se reklo, lepota je u oku posmatrača. Ovaj Bantam Box, tj mini verzija Billet Boxa u izvedbi SXK-a je obični kockasti POD, koji deluje neformasto jer smo navikli da su e-cig modovi, atiji, kitovi, podovi uglavnom višlji nego širi.
Dizajn kao materijal i boja, klasika, ništa kitnjasto ili kičasto.

Tu si u pravu, ali gledano unazad..pa bilo je vec takvih pokusaja pakovanja "slonce u lonce" i svaki taj pokusaj je imao svoju publiku.
Meni je interesantan taj povratak na 18350. Ima dosta modova, hibrida...kutijica, koje su izbacene, a slabo propracene.
  • Oddy
Odgovori
Da, volim kompaktnost, male i lake uređaje koji će završavati posao. Za MTL i otpore preko 1ohm to može da se obezbedi preko 18350 baterija, pa samim tim i modova manjih dimenzija.
Problem je godinama bio "hajp" oko DL načina parenja i što većih oblaka, pa se i industrija shodno tome razvijala, sa velikim uređajima i više baterija u jednom kućištu kako bi se mogle ispuniti potrebe i ispratiti zahtevi korisnika.
Sa nikotinskim solima, koliko se to trenutno na oko čini, stvari se polako vraćaju. Da li je to stvarno tako, ostaje pitanje. Ja se nadam da jeste Smile
  • Bolle, pablo, Samac
Odgovori
Utece mi edit...htedoh da dodam.
Bantam i Fifty 50...razlika u ceni strava!

[Slika: 6360d0b7fd29.jpg]

Ovde je neko vidjenje...izvinjavam se, ali morace da se koristi google translate
Fifty 50 от компании Limelight Mechanics

(17-04-2019, 10:18)Oddy Piše: Da, volim kompaktnost, male i lake uređaje koji će završavati posao. Za MTL i otpore preko 1ohm to može da se obezbedi preko 18350 baterija, pa samim tim i modova manjih dimenzija.
Problem je godinama bio "hajp" oko DL načina parenja i što većih oblaka, pa se i industrija shodno tome razvijala, sa velikim uređajima i više baterija u jednom kućištu kako bi se mogle ispuniti potrebe i ispratiti zahtevi korisnika.
Sa nikotinskim solima, koliko se to trenutno na oko čini, stvari se polako vraćaju. Da li je to stvarno tako, ostaje pitanje. Ja se nadam da jeste Smile

Bravo!
[Slika: plusone-1.gif]

Dotakli smo se prave teme!

Industrija se sa prikrivenim namerama ekspandirala sa DL..sad kao idemo ka TZ Smile , ali nije tako...budimo ozbiljni.
  • Bolle, Estariol, Oddy
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)