04-05-2019, 18:22
Ako hoćedu
bilo bi lepo!
bilo bi lepo!
|
|
Mislim da nije baš ok i prihvatljivo da forum, kao celokupna zajednica podržava/preporučuje/reklamira javno, preko banera, nekog ko radi "na crno". Smatram da može biti potencijalno opasno jer je ipak u pitanju neko ko ne snosi nikakvu odgovornost za to što prodaje. Bar meni to deluje jako neozbiljno.
Preporučene su određene adrese i imena, jer se želi pomoći, ako neko ima dovoljno poverenja, ok, ali mislim da ovo treba ostaviti kao individualni izbor.
04-05-2019, 19:28
04-05-2019, 19:33
@Oddy
Potpuno si u pravu i to je apsolutno moja krivica jer sam navodio ljude da daju brojeve. Izvinjavam se i predlazem da se obrise a ja cu paziti da se ne ponovi
tesko je prepoznati laznjak,pa cak i prepakuju original lg he2 u hg2 braon omot.jedino mozda po belom izolatoru koji bi trebao da bude pomalo hrapav i cvrst na guranje noktom,a kod laznjaka je gladak i elastican tj. tanak
04-05-2019, 19:54
Ok je da se podeli informacija, ako neko zna i sa time želi pomoći, samo nisam za to da se stavlja kao baner. Na onom ko kupuje je da dobro proveri šta i kako, odrasli smo, 18+ je forum. Kolega @badja007 je upozorio.
Forum je da se razmenjuju mišljenja i iskustva. Na osnovu toga mislim da nema problema da informacija ostane. One su javne, jer ih je čovek objavio javno na drugom mestu. Možda grešim. Ako grešim, ispravite me
04-05-2019, 20:00
Bio sam clan dva foruma pre ovog. Na prvom bi me sigurno banovali zbog ovog a na drugom su u fazonu - samo postujte, sto vise informacija to bolje...
@Oddy Ti dakle nemas problem sa iznosenjem informacija kad se naglasi da je to samo subjektivno misljenje?
04-05-2019, 20:10
Mislim da nije poenta da se postuje samo da bi se postovalo. Ako je informacija korisna, proverena, kao što je @mejden preporučio nekog sa kime je imao iskustvo, sve ok. Na drugom je da prepozna rizik i da se odluči da li hoće ili ne. Na trećem je pak da upozori ako misli da treba.
Protiv sam prikrivene prodaje (preporuke od kojih neko očigledno ima koristi, proviziju) i reklame čisto radi reklame. |
|
« Starije Teme | Novije Teme »
|