Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: BigBudGde kupiti baterije?

Ako hoćedu Shy bilo bi lepo!
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • badja007
Odgovori
Mislim da nije baš ok i prihvatljivo da forum, kao celokupna zajednica podržava/preporučuje/reklamira javno, preko banera, nekog ko radi "na crno". Smatram da može biti potencijalno opasno jer je ipak u pitanju neko ko ne snosi nikakvu odgovornost za to što prodaje. Bar meni to deluje jako neozbiljno.

Preporučene su određene adrese i imena, jer se želi pomoći, ako neko ima dovoljno poverenja, ok, ali mislim da ovo treba ostaviti kao individualni izbor.
  • badja007, Bolle, ezgeta, mejden, Samac
Odgovori
https://batterybro.com/blogs/18650-whole...50-battery
  • Oddy, Samac
Odgovori
@Oddy
Potpuno si u pravu i to je apsolutno moja krivica jer sam navodio ljude da daju brojeve. Izvinjavam se i predlazem da se obrise a ja cu paziti da se ne ponovi
Odgovori
@Oddy
Što se mene tiče može brisanje!
Odgovori
tesko je prepoznati laznjak,pa cak i prepakuju original lg he2 u hg2 braon omot.jedino mozda po belom izolatoru koji bi trebao da bude pomalo hrapav i cvrst na guranje noktom,a kod laznjaka je gladak i elastican tj. tanak
  • Oddy
Odgovori
Ok je da se podeli informacija, ako neko zna i sa time želi pomoći, samo nisam za to da se stavlja kao baner. Na onom ko kupuje je da dobro proveri šta i kako, odrasli smo, 18+ je forum. Kolega @badja007 je upozorio.
Forum je da se razmenjuju mišljenja i iskustva. Na osnovu toga mislim da nema problema da informacija ostane. One su javne, jer ih je čovek objavio javno na drugom mestu.

Možda grešim. Ako grešim, ispravite me Big Grin
Odgovori
Bio sam clan dva foruma pre ovog. Na prvom bi me sigurno banovali zbog ovog a na drugom su u fazonu - samo postujte, sto vise informacija to bolje...
@Oddy
Ti dakle nemas problem sa iznosenjem informacija kad se naglasi da je to samo subjektivno misljenje?
  • badja007
Odgovori
Mislim da nije poenta da se postuje samo da bi se postovalo. Ako je informacija korisna, proverena, kao što je @mejden preporučio nekog sa kime je imao iskustvo, sve ok. Na drugom je da prepozna rizik i da se odluči da li hoće ili ne. Na trećem je pak da upozori ako misli da treba.
Protiv sam prikrivene prodaje (preporuke od kojih neko očigledno ima koristi, proviziju) i reklame čisto radi reklame.
  • pablo
Odgovori
svaki lajik koji pogleda ovu prepisku ce shvatiti da dobro mora da proveri i razmisli sta i gde kupuje.
  • Oddy
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)