@Samac
Odgovara mi sto da ne? Jesi ih probao, znas da su ok?
I ove koje sam uzimao su deklarativno bile dobre al...
@ezgeta
I mene zanima al tesko je dati odgovor jer je svaki prodavac prica za sebe a ponekad je i svaka ruka/isporuka prica za sebe...
Jedino ako neko zna nekog pouzdanog prodavca da preporuci...
@vukpavlovic74
Ja kupujem od čoveka, kolege po poslu već neko vreme, odličan tip, pošten čovek i ima da ti objasni sve u sitna crevca, što se tiče baterija i elektronike, sve su mu baterije u fabričkom stanju i ima dobre cene, kod njega se nikad nisam razočarao, ma čovek je ok, baterije koje pazarim kod njega su uglavnom 18650,ima sve, a ima i 20700,21700....,.Ja koristim pored ecig i baterijske lampe sa najboljim performansama, a one su ti i izuzetni potrošači, tako da kod njega nema prevare. Ima ga i na KP. Ako oćeš ti reci pa ću ja ostaviti link ili tel., kako doći do njega. Pored svega i cene su mu više nego korektne!
04-05-2019, 17:06 (Poslednja izmena: 04-05-2019, 17:08 od vukpavlovic74.
Razlog editovanja: dodatak
)
@Samac
Ne bih sumnjao u njihovu iskrenost...ustvari...bih...sumnjam da bi bas rekli da su im baterije fush
Zato i pitam vas, moje drage kolege jeste li zadovoljni kvalitetom..?
@mejden
Ako ti nije problem samo ostavi njegov link...vazno mi je da imas pozitivna iskustva sa njim a ja cu lako da narucim baterije koje mi odgovaraju
04-05-2019, 17:22 (Poslednja izmena: 04-05-2019, 17:24 od mejden.)
0612613357,Aca Užice, nadji ga na KP, traži Užice, on je jedini iz Užica koji prodaje baterije na KP, slobodno se pozovi na mene, mejden, i pitaj sve šta ti nije jasno. Na sva pitanja ćeš da dobiješ najpošteniji odgovor mogući. Čovek je prva liga!
@Milanez isto i za tebe ovo važi!
Hvala Mejden, svaka cast!
@Milanez
Da ne pomislis da sam ja primetio ne znam kave promene frekvencije moda, nacin rada i slicne munje...jednostavno mi se mod isprazni mnoogo brze nego sto bi trebalo sa potpuno novim baterijama
@badja007
Evo ja mogu da pitam zamolim čoveka ako oće da se uključi! Inače čovek o kome sam pisao nije običan preprodavac, naime objasniću o kome se radi. Kao što mi u ecig svetu imamo Beta, tako malo ljudi zna da ovaj o kome pišem je u svetu baterijskih lampi recenzent od poštovanja,i mislim da je jedini u Srbiji, na svim velikim evropskim forumima a i šire nalaze se njegove recenzije. Tako da je malo off, ja se izvinjavam ali sam hteo da samo dopunim prethodni moj post.