Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyIskustva sa carinom

(20-04-2019, 13:42)BobanNB Piše: Од кад има тамо поштанска царинска испостава? Нисам знао.

Послато са IQ1019N уз помоћ палца
Ајде да поновим.....можда добијем одговор коначно

Послато са IQ1019N уз помоћ палца
Odgovori
@Marekg
To ti je valjda Bg carina, nema za naše pakete Kg, Ja,... samo Bg, Ns, Ni..
Odgovori
(24-05-2019, 17:00)mejden Piše: @Marekg

ima carina kako nema,kod metroa i kod autobuske stanice

(24-05-2019, 17:00)mejden Piše: @Marekg

http://www.carina.rs/lat/Kontakt/Carinar...jevac.aspx
Odgovori
ja se tamam ponadao bice srece za nas bg okrug kad ono stvarno carinarnica kragujevac ,najbolja sudeci po protekloj prici i svedocenju Smile
Хлебождер
Rock on neo rockers, rock on
Odgovori
@Marekg ima carinarnica u Kragujevcu, ali nema pošta u okviru carinarnice i paketi se ne mogu cariniti u Kragujevcu. Dakle, paketi koji dolaze u Kragujevac se carine ili u BG-u ili u Nišu (ne znam tačno).
Za celu Srbiju, na 3 mesta se carine paketi: Beograd, Niš, Novi Sad.
U Srbiji ima ukupno 15 carinarnica: Beograd, Dimitrovgrad, Kladovo, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Niš, Novi Sad, Priština, Šabac, Sombor, Subotica, Užice, Vršac, Zrenjanin.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Marekg, mejden, Milanez
Odgovori
Pa ima i carinarnica Jagodina, recimo, ali tamo se kamioni i kontejneri carine, nama sa našim paketima pregled radi poštanska carina Beograd, i kad ti oni puste paket onda ti stiže na kuću, ali kad ti pošalju paket na carinu onda ga ocarine, isto ga carine Beogradjani i pošalju na tvoju adresu, a u statusu ti piše carina Kragujevac, Jagodina... Ja neznam da se paketi carine u Kg,... iako imam drugare vapere baš iz Kg, koji naručuju mnogo paketa svakog meseca.
  • Marekg
Odgovori
Novosađani iznenadili....
[Slika: c8d227b833766cd6ae1685cce7c38817.jpg]

Sent from my MI 8 using Tapatalk
  • Bolle, Pukan, Samac, vukpavlovic74
Odgovori
Jeste primetili da je Bg carina počela da divlja?
Žale se ljudi da su počeli i za atije da naplaćuju pdv (nekima i po 500-600 dinži)...u svakom slučaju čini mi se da i Bg počinje da radi kao Ns i Ni
Odgovori
Verovanto se smorili od količine posla pa rešili da nešto preduzmu Big Grin
Odgovori
...a regres?
A godisnji?
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)