@Oddy
hvala na odgovoru! konacno da neko odgovori na pitanje bez pokusaja da desifruje moje skrivene motive
ja se u svakom slucaju povlacim iz rasprave - ako sam uspeo da budem potpuno neshvacen sigurno je moja krivica
@vukpavlovic74
A ne pogrešno si skapirao, ja sam ti odgovorio sa moje tačke gledišta, bez ulaženja u individualne paranoje, koje svako pomalo poseduje, tipa" e sad mi naplatili pdv a ja sam se malo reklamirao po društvenim mrežama, pa možda oni to sve čitaju... bla bla. "Meni pre mesec dana i možda malo više bio zadržan paket 20 dana na carini, paket vredi 19$ carinik procenio na 35$,tu cenu svakako nije mogao nigde na netu da nadje, nego verovatno odakativnom metodom odredio. Paket stigao ja platio i to je to, ali posle toga mi je stiglo još tri paketa, i to bez zadržavanja i bez bilokakve nadoknade. Tako da je moj zaključak da je sve isto,na carini, zasnovan samo na osnovu individualnog iskustva.
Najbrže što sam imao od Kineza je 5 dana od momenta kada sam poručio do momenta kada je stiglo na carinu. Ali posle je odležao dve doživotne na carini...
18-06-2019, 19:13 (Poslednja izmena: 18-06-2019, 19:13 od ncholass.)
Jbg bg carina nikada ne narucujem vise stvari osim ako je zica ili driptipovi, sitnice itd.
Skoro svaki put bez dazbina.
Inace leti koliko kontam ima vise letova od singapura ka evropi pa paketi stizu brze ima logike.
U svakomm slucaju i sa pdv-om je jevtinije nego kod nas u srbiji.
Sent from my mind using Tapatalk
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @ncholass • Oddy
Дошао данас чика поштар, по обичају зајебавао што не ради динг-донг звонце јер аждаја (има једно 8 кила) оће да га покида у дворишту ......ево изволи пакетић и довиђења......остао ја у чуду, ништа даџбина од НС поштанске царинарнице на вредност 23$ све жице и чипови......пакет поручен 28.05. кад је кренуо пут белог света.
Послато са IQ1019N уз помоћ палца
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @BobanNB • Oddy