Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyIskustva sa carinom

@Oddy
hvala na odgovoru! konacno da neko odgovori na pitanje bez pokusaja da desifruje moje skrivene motive
ja se u svakom slucaju povlacim iz rasprave - ako sam uspeo da budem potpuno neshvacen sigurno je moja krivica
Odgovori
@vukpavlovic74
A ne pogrešno si skapirao, ja sam ti odgovorio sa moje tačke gledišta, bez ulaženja u individualne paranoje, koje svako pomalo poseduje, tipa" e sad mi naplatili pdv a ja sam se malo reklamirao po društvenim mrežama, pa možda oni to sve čitaju... bla bla. "Meni pre mesec dana i možda malo više bio zadržan paket 20 dana na carini, paket vredi 19$ carinik procenio na 35$,tu cenu svakako nije mogao nigde na netu da nadje, nego verovatno odakativnom metodom odredio. Paket stigao ja platio i to je to, ali posle toga mi je stiglo još tri paketa, i to bez zadržavanja i bez bilokakve nadoknade. Tako da je moj zaključak da je sve isto,na carini, zasnovan samo na osnovu individualnog iskustva.
Odgovori
And this is Singapore post

The way it's meant to be delivered [Slika: d07086e52044c55d6042f64be14342c7.jpg]
Trying to stay sane is a life time hobby Good
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • ncholass, Oddy
Odgovori
Malo sporije al ista situacija Wink [Slika: 2c19d91246e524de6e376496786e6694.jpg]

Sent from my mind using Tapatalk
Odgovori
Najbrže što sam imao od Kineza je 5 dana od momenta kada sam poručio do momenta kada je stiglo na carinu. Ali posle je odležao dve doživotne na carini...
Odgovori
Jbg bg carina nikada ne narucujem vise stvari osim ako je zica ili driptipovi, sitnice itd.
Skoro svaki put bez dazbina.
Inace leti koliko kontam ima vise letova od singapura ka evropi pa paketi stizu brze ima logike.
U svakomm slucaju i sa pdv-om je jevtinije nego kod nas u srbiji.

Sent from my mind using Tapatalk
  • Oddy
Odgovori
Ova kutija duplo veća od kutije moda - prošla.
Dva dripera, one male kutijice kao za dwarw.
Vrednost 18$,carina 800 dinara.

Nema pravila - prosto i jednostavno. [Slika: eb995f9cc5fca55be4d40225d59fe29a.jpg]
Trying to stay sane is a life time hobby Good
  • Bolle, Oddy
Odgovori
Дошао данас чика поштар, по обичају зајебавао што не ради динг-донг звонце јер аждаја (има једно 8 кила) оће да га покида у дворишту ......ево изволи пакетић и довиђења......остао ја у чуду, ништа даџбина од НС поштанске царинарнице на вредност 23$ све жице и чипови......пакет поручен 28.05. кад је кренуо пут белог света.

Послато са IQ1019N уз помоћ палца
  • Oddy
Odgovori
Paket sa praćenjem ili bez?
Čekam neki sa FT-a, nisam hteo da im dam ništa za TN Big Grin

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Odgovori
Без праћења са ФТ....виш сад ми није јасно, јер преко 20$ иде гратис праћење а ја га нисам имао.....шта ли су зајебали да ми је знати?!?

Послато са Леново К6-Ноте уз помоћ ножног палца!
  • Oddy
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)