Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyReview Kayfun Lite 2019

Ne znam šta da kažem. Držim ga i koristim ga jer... nije loš MTL što se pare, vazduha i arome tiče. Generalni "doživljaj" je ok. Ne ističe ni jednu notu posebno, sve su zaokružene, sve je tu, a opet, ništa preterano "WOW". Ok je. Nisam primetio ni da mutira nešto, bar ne u tečnostima koje koristim. Relativno lako se i setap postavlja. Lako se dopunjuje tečnost (ko ne voli dosipanje tečnosti odvrtanjem tanka, ne voli i kraj).
Meni je problem bila "fabrička" verzija zbog pretople pare za setap koji mi odgovara i koji koristim. Sa "Doom" ekstenzijom dobijam preko 3ml i ok toplotu, a opet je "kompaktan" sa 22mm širine i 38mm visine (30mm Doggy2k16 od 3.5ml, 32mm Bers Mini od 2ml, 44mm KF Prime od 2ml) i lepo mi izgleda i čuči na modove koje koristim.
Problem sa curenjem tečnosti kroz 510 se nadam da sam sredio. Sad, u ovakvom stanju, ne vidim problem da mi bude u dnevnoj rotaciji.

Za one koji ne žele nikakvo cimanje, jedino da se sačeka "unapređena" verzija.
Nije krš od atomizera, promašaj... ne bih ga tako mogao klasifikovati, ali da ima propusta, ima.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, kinkel, mejden, Samac
Odgovori
Da nemam Aegis Legend mod (vodootporan), odavno bi KFL 19 zbog curkanja zavrsio u oglasima...iako curka jako malo i retko, mesto na kome curka je ubitacno za modove...ovako mi je to nebitno
Bas cu da probam da odradim vertikalni coil da vidim hoce li tako da curne?
Nesto u aromi koju daje, mi neverovatno prija, tako da kod mene definitivno ne samo da ostaje nego je medju favoritima
Ody svaka cast za teflon traka tutorial!
  • kinkel, Oddy, Samac
Odgovori
nzm, ulton nije procureo .. za ovih 50ml, metalni sraf, navoji premazani apotekarkom mascu (oni koji nisu u dodiru sa tecnosti mada mast je jestiva, al ipak .. ubite me ne mogu se setiti naziva, a nisam kuci Smile ) .. in najmanja naznaka kapljice, yftk, takodje, oko 15 ml tečnosti, takode setovan kao ulton.
inače, po meni ulton klon je za nijansu bolje odradjen .. al mozda je od primerka do primerka.
Odgovori
I "Steam tunes" pao za slobodu!

Replacement PEI Top Filling Kit for 22mm KF Lite 2019 Styled RTA Atomizer
6.93$

Replacement PEI Top Filling Kit for 24mm KF Lite 2019 Styled RTA Atomizer
6.96$

[Slika: dd9d67de11e9.jpg]

Show ContentSpoiler:

[Slika: 4ccd3c6905f6.png]

Replacement PC Top Filling Kit for 22mm KF Lite 2019 Styled RTA Atomizer
6.50$

Replacement PC Top Filling Kit for 24mm KF Lite 2019 Styled RTA Atomizer
6.53$

[Slika: c785dd205dc8.jpg]

Show ContentSpoiler:

[Slika: 4ccd3c6905f6.png]

Kayfun [lite] top fill replacement ultem
27.00€

[Slika: 9d81be517b99.jpg]

[Slika: ad2bad0926bc.png]
  • kinkel, Oddy
Odgovori
sta ustvari znaci to - steam tuners? prakticno manje vise znam al...
Хлебождер
Rock on neo rockers, rock on
Odgovori
brend firme za budzenje
  • Milanez
Odgovori
Steam- para, tune- štimovanje(u smislu štimovanja muzičkog instrumenta), dovodjenje u harmonično stanje. Steam tuners- štimeri pare / u slobodnom prevodu - podešivači pare Smile
  • Milanez
Odgovori
У још слободнијем преводу: парна буџења

Послато са IQ1019N уз помоћ палца
Odgovori
Koji je bolji, koji je bolji? [Slika: 8163d78d6eb806a9834e860097c6267d.jpg][Slika: 45ae117045cb3e792a041e1bd4a8b667.jpg][Slika: 254b79bba07ec79018580202fd449886.jpg]
Trying to stay sane is a life time hobby Good
  • Bolle, Samac, vukpavlovic74
Odgovori
Za svaki slučaj, ode dwarv kod žene [Slika: 9950fdc36f5bc6906f2cd936c67da7e5.jpg]
Trying to stay sane is a life time hobby Good
  • Bolle, Marekg
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)