Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyReview Kayfun Lite 2019

Hm...jedino da setap nije ok, ili da atomizer ne dihtuje negde, pa da se tečnost nađe u kanalu za vazduh i onda pravi problem.
Vazduh na mom primerku je ok i sve lepo radi.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • mejden
Odgovori
Evo ko zeli jos vise kapaciteta, pase na 24mm staklo od OFRF gear RTA bubble glass Smile

https://www.fasttech.com/products/0/1006...a-atomizer

[Slika: 9692245-2.jpg]
Trying to stay sane is a life time hobby Good
  • Bolle, ncholass, Oddy, Samac, vukpavlovic74
Odgovori
Do sada nisam aktivirao ovaj komad koji mi je pristigao Smile sa vejper.com , a razlog je to sto sam cekao top fill tank klon "Steam tunes".
Sada sam mogao da gustiram-uporedim.

Realno, vise mi se svidja taj stari konzervativni izgled.
Da li sam imao potrebe za "Steam tunes" copy-paste klonom...realno nisam, to je cist hir.
OK izgled, ali funkcija pre svega.
U ovom slucaju je nereseno...nema razlike, sem u dolivanju...mada, sve jedno mi je sa kog kraja da ga napojim.

Vidim da se zale konzumenti po pitanju vruce pare. Nemam taj problem, ali grejac mi je od tanke zice i otpor je ~1.7Ω...naravno da cu probati i sa debljom zicom i malko nizim otporom, ali prvo da iskoristim ovaj trenutni.

Nemam primedbi, sem sto je otisla kinta na tank.
  • Bolle, Oddy
Odgovori
YFTK Replacement Dome Extension Tank Kit za 22mm KFL2019

[Slika: QFyntw5.jpg]

Loše iskustvo. Nakon nekon vremena je plastika počela da se kruni i da ostaci plivaju po tečnosti u tanku. U pitanju je deo ispod drip tipa, unutrašnja strana plastike, gde se zavrće metalni dodatak, odnosno produžetak dimnjaka.
Nije u pitanju loše zavrtanje, odnosno da je loše uhvaćen korak prilikom zavrtanja. Od kada sam namontirao ovaj deo pre nepuna dva meseca, nisam dirao. Pre par dana sam počeo da primećujem sitnu plastiku u tanku i otkrio problem.
Ne koristim tečnosti koje "jedu" plastiku i generalno nemam problema sa plastičnim tankovima da mi pucaju.
  • Bolle, Marekg, Samac
Odgovori
Skini gumicu, nepotrebna je a tera te da natezes tank i time uradiš to što si uradio.
Moj radi već mesec dana bez gumice i krunjenja.
Odgovori
Da, lako moguće da je to razlog.
Nisam ni obraćao pažnju pošto je sastavljanje i zavrtanje išlo lako i bez ikakvog otpora, a posle se više nije diralo.
Odgovori
Garant je to, nema potrebe za glumicom, navoj tako lepo dihtuje da ne znam ni sto su je ubacivali, verovatno predostroznosti radi Smile
Na 24mm imam jedan sa glumicom i jedan bez gumice, nema razlike.
Samo što ovaj bez gumice nije hteo da zavrne do kraja Wink
Odgovori
Stigla danas ekstenzija

https://www.fasttech.com/p/9691400

Sve naleze kako treba na yftk klon prosto savrseno.
Cini mi se da je para hladnija i da nema gubljenja arome sa extenzijom.

Sent from my mind using Tapatalk
[Slika: e73cf6cda1bd33614d5582429048c6cc.jpg]
  • Bolle, Oddy, Samac
Odgovori
Para je hladnija i Bolja sa dodatkom.
  • ncholass
Odgovori
Malo mi pušta YFTK na pin, izgleda gumica, nema šta drugo, šta mislite?
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 15 Gost(a)