Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyInfo Mesh u genesisima, mesh kao natapajući materijal

To su obične motorcangle i nema im pomoći
Ali setio sam se da servisi za bicikle imaju klešta za sajle
Otićiću kod mog majstora pa ćemo videti
Hvala svima!
Odgovori
Sreca, sreca, radost ...!!!
Konacno, posle X meseci poluresenja i ne-resenja, moj G Bell radi kao pesma. Posto moj majstor za bicikle ladno nije imao kljesta za sajle, krenuo sam u dalju potragu. Ovde moram da zahvalim kolegi Ezgeti koji se nesebicno ponudio da pomogne!!! Ali eto slucaj je hteo da nabasam na armiracka klesta za nestvarnih 250 dingera. Tako dobro su iseckala sajlu da nikakve izolir trake nisu bile potrebne.
Sad koristim sajlu precnika 2mm, duzine 3,5 cm kao fitilj za sprovodjenje tecnosti. Prethodno sam je 4-5 puta usijao na plinskoj ringli do lepe svetlo narandzaste boje. Posle toga sam oxidirao komad mesha 12 x 35 mm i cvrsto ga namotao preko sajle i posle toga 6-7 namotaja kantala.
Zakljucak - sajla natapa nije normalno...mogu da garim G Bell na 20 W, bez trunke naginjanja. Ovo je za klasicne mesh Genesis atije, neverovatno resenje!
Jedino se plasim da ne pocne da prenatapa i da pravi poplave kad se ne koristi...javicu kako se ponasa preko noci kad se ne koristi...
Ako tu bude sve ok, proglasavam pobedu Big Grin Big Grin Big Grin
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, nikola, Oddy
Odgovori
Ništa, baci pogleda na Genesis Origen V2, još uvek je dostupan original, a ima i klonova na FT. Sad kad si u "fazonu" probaj dual Big Grin
  • vukpavlovic74
Odgovori
Hvala na preporuci, razmišljao sam o tome ali trenutno ću da uživam u ovoj duvanskoj rapsodiji...ljudi moji kako ovo šljaka
Posle ću da probam da stavim sloj vate negde između, mesha i sajle...ili preko mesha...
A možda naručim i deblju sajlu za rdta...
Iskreno nije mi jasna poenta 2 grejača u Geni-ju...i ovaj jedan baca ohoho pare za MTL...jesu dva grejača za rDL ili...?
Odgovori
Po nekoj logici, dva grejača su za minimum rDL. Opet, sa druge strane, ako je tanja žica, može MTL, jer opcije vazduha to dozvoljavaju.
Nisam nikada probao dual coil u MTL varijanti, tako da ne znam šta bih mogao da očekujem. Inače razmišljam da uzmem Genesis Origen V2 pa da se igram. Barijeru mi pravi to što imam nekoliko odličnih genova i teško da će mi atomizer star više od 5 godina ponuditi neko MTL iznenađenje, bar mislim tako.... Sa druge strane, možda bih dobio sjajan mesh rDL RTA Big Grin
  • vukpavlovic74
Odgovori
Izvrteo sam bukvalno deset recenzija u pokusaju da nadjem upotrebu dual mesh coila na Origen V2 i nisam uspeo ali sam nasao ovaj vrlo zanimljiv video u kome covek kombinuje sajlu i eco wool...zao mi je sto ga ne razumem ali je ovo jedna od prvih stvari koje cu da probam...a i nastavicu da trazim ono od cega sam poceo
Ko ne razume francuski moze komotno da ode na 24.-i minut...

• Bolle, Oddy, Samac
Odgovori
Totalna rasprodaja mesh-a i pletenih žica na https://vapersbreath.ru
50% popusta sa kodom: support

Poštarina je 4-5 evra.

[Slika: KZaXNJU.png]

Podržao sam čoveka Big Grin

[Slika: kOzEtNj.png]
  • Samac, vukpavlovic74
Odgovori
Ali ko trazi, nacice xexe...prvi video je sa dual mesh coil-om...istini za volju nije se bas proslavio sa setup-om i ubrizgao je neki katran od tecnosti iz starog atija al ajde, jedva nadjoh bilo sta na ovu temu

U drugom videu - dual coil sa sajlama + eco wool...egzotika burazere Smile !!! Cak i sa njegovih 2,5 namotaja po sajli radi kao zmaj...bravo Odi, radio bi Origen opasno sa dva coil-a, svaka cast!!!

• Oddy
Odgovori
@Oddy
Ovo stvarno fenomenalno izgleda i potpuno originalno. Nikad nisam video ovakve žice/grejače. Jel to ovaj Rus sam smislio ili...Jesi li nekad probao i kako su se pokazale? I da li je sigurno uplatiti...čovek se seli pa da ne bude, hvala na vašim donacijama baš mi je značilo, dosvidanija Smile
  • Oddy
Odgovori
Sada sam uzeo da probam Big Grin
Viđao sam ranije, od više njih te takozvane "užadi" odnosno "ropes".
Inače, Rus deluje ok, pratim ga već neko vreme. Redovno ima popuste. U krajnjem slučaju, uplata je preko Paypala, tako da se ne brinem previše.
Najviše mi je bilo za mesh da probam. Kvalitetan mesh se teže nađe ovih dana Confused
  • vukpavlovic74
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)