10-05-2019, 15:49 (Poslednja izmena: 10-05-2019, 15:57 od vukpavlovic74.
Razlog editovanja: dopuna
)
Odavno nešto interesantnije vezano za vape nisam video. Vrlo je zanimljivo da i na vapersbreath i kod ovog Ukrajinaca ima rope-ova, koje ja nigde drugo nisam video.
Ako budeš mogao napiši kako naručiti i platiti sve ove dragulje. Odmah bi naručio 3pops i i 3 cake i par metara rope-a. Na PP ili javno, kako god je ok u skladu s politikom foruma ali bi baš voleo da spucam par desetina evra na ove divote...
Inače nađoh ovaj članak o Karlsonu, meni je Google Chrom automatski ponudio da ga prevede...
Za sada sam optimističan, ali ću vediti konkretno tek kada mi stignu paketi i kada isprobam. Kako od Karlsona, tako i od Eduarda Moskalenka sa Vapersbreath.
Inače, što se samih pletenih žica tiče od Karlsona, ima ova tabela u kojoj se traži odgovarajući preko prve kolone "Ø wick (mm)" što je prečnik otvora za mesh u atomizeru za koji planira da se koristi, kao i kolone "Power (Watt)" odnosno za koju snagu je predviđen.
10-05-2019, 16:45 (Poslednja izmena: 10-05-2019, 16:46 od vukpavlovic74.
Razlog editovanja: dopuna
)
Ja nemam ni profil na FB-u...oće moći to nešto preko tebe džidži midži ovo ono ? (u smislu kontakt adrese ili tako nešto)
Ima u ovom članku što sam postavio tabela i objašnjenje kako se biraju rope-ovi
Kažu da je poželjno da otvor bude minimum 3mm i preporučuje određene atomizere koji imaju velike otvore za grejače...što mene za sad izbacuje iz igre, al ako budem mogao da kupim rope-ove i mesh-ove uzeću i Origen V2 napr
Mesh 260? Zar nije on više za naginjanje? Bar sam ja tako razumeo - mesh sa nižim oznakama više za naginjanje jer tečnost jako lepo klizne između otvora u mreži, mesh sa većim brojčanim oznaka - bolja kapilarna akcija jer površinski napon jače deluje u manjim otvorima..
Siguran sam da sve ovo znaš bolje od mene ali pokušavam da skontam što si stavio #260?
Mislim da ćeš najbolje natapanje dobiti kad ti stignu ona dva mesha različite veličine, od Ukrajinca...još kad staviš rope preko, pa to će biti najbolji vejp ikad...
Ako te rope-ovi razočaraju samo reci ...(mada sam siguran da neće)
Rus ima #180, #200, #246 i #260.
Uzeo sam #200 i #260 da probam i vidim da li ima i ako ima, kolika je razlika. Samo oznaka #260 znači da ima #260 otvora po jednom inču. Ne znam koja je debljina žice u pitanju, ne znam koji je razmak između dve paralelne žice, ne znam koja je tehnika pletenja pa tako ne znam ni kolike su stvarne dimenzije svakog otvora u meshu kao ni kapilarnost.
Inače sam generalno uzeo mesh od Rusa da vidim kakav je kvalitet i da li će biti bolji od onih koje sam probao.
Za sad fino natapa