Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyInfo Mesh u genesisima, mesh kao natapajući materijal

Odavno nešto interesantnije vezano za vape nisam video. Vrlo je zanimljivo da i na vapersbreath i kod ovog Ukrajinaca ima rope-ova, koje ja nigde drugo nisam video.
Ako budeš mogao napiši kako naručiti i platiti sve ove dragulje. Odmah bi naručio 3pops i i 3 cake i par metara rope-a. Na PP ili javno, kako god je ok u skladu s politikom foruma ali bi baš voleo da spucam par desetina evra na ove divote...

Inače nađoh ovaj članak o Karlsonu, meni je Google Chrom automatski ponudio da ga prevede...

http://www.latelierdumod.com/genisis-sym...y-karlson/
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Oddy
Odgovori
Za Genisis Symphony by Karlson jedino znam za FB stranicu, tj dve stranice. Prva je grupa za koju treba poslati zahtev za pristup, pošto nije javna: https://www.facebook.com/groups/1889459051324924/
Druga je FB stranica: Vaping Accessories by Karlson

Za sada sam optimističan, ali ću vediti konkretno tek kada mi stignu paketi i kada isprobam. Kako od Karlsona, tako i od Eduarda Moskalenka sa Vapersbreath.

Inače, što se samih pletenih žica tiče od Karlsona, ima ova tabela u kojoj se traži odgovarajući preko prve kolone "Ø wick (mm)" što je prečnik otvora za mesh u atomizeru za koji planira da se koristi, kao i kolone "Power (Watt)" odnosno za koju snagu je predviđen.

[Slika: AkBG6gp.png]

Ova druga ispod mu je starija tabela

[Slika: TVWathU.jpg]
Odgovori
Ja nemam ni profil na FB-u...oće moći to nešto preko tebe džidži midži ovo ono ? Big Grin (u smislu kontakt adrese ili tako nešto)
Ima u ovom članku što sam postavio tabela i objašnjenje kako se biraju rope-ovi
Kažu da je poželjno da otvor bude minimum 3mm i preporučuje određene atomizere koji imaju velike otvore za grejače...što mene za sad izbacuje iz igre, al ako budem mogao da kupim rope-ove i mesh-ove uzeću i Origen V2 napr
Odgovori
Nije frka, dogovorićemo se, samo da prvo pronađemo način kako Big Grin
  • vukpavlovic74
Odgovori
Stigao mesh i pletene žice od Rusa.

Postavljen kantal mesh cord light 0.1x10
0.8ohm 13W trenutno.

Nisam baš nešto zadovoljan kako se mesh oksidira (traži vreme i cimanje), ostaje da vidim kako natapa. Takođe sam primetio da je dosta krut.

Žica... neverovatno kako je tanka i nežna. Pod prstima deluje kao da će svakog momenta da se pokida, iako nije baš tako.

Nakon prvih nekoliko pafova... generalno zadovoljan Smile

[Slika: b3dd78ecaa62bb6e3c8d8f22c3285623.jpg][Slika: 75882089a0a93d1fc8aa97d9c92d4b86.jpg][Slika: 2ce295ffa0452c9716a01e0df76d4b3c.jpg][Slika: 0a8c5ed226b4670824580a0a347dae0c.jpg][Slika: 99097aaf9942f016c4225f452c834518.jpg]

Sent from my MI 8 using Tapatalk
  • Bolle, kinkel, vukpavlovic74
Odgovori
Mesh 260? Zar nije on više za naginjanje? Bar sam ja tako razumeo - mesh sa nižim oznakama više za naginjanje jer tečnost jako lepo klizne između otvora u mreži, mesh sa većim brojčanim oznaka - bolja kapilarna akcija jer površinski napon jače deluje u manjim otvorima..
Siguran sam da sve ovo znaš bolje od mene ali pokušavam da skontam što si stavio #260? Smile
Mislim da ćeš najbolje natapanje dobiti kad ti stignu ona dva mesha različite veličine, od Ukrajinca...još kad staviš rope preko, pa to će biti najbolji vejp ikad...
Ako te rope-ovi razočaraju samo reci Smile...(mada sam siguran da neće)
Odgovori
Rus ima #180, #200, #246 i #260.
Uzeo sam #200 i #260 da probam i vidim da li ima i ako ima, kolika je razlika. Samo oznaka #260 znači da ima #260 otvora po jednom inču. Ne znam koja je debljina žice u pitanju, ne znam koji je razmak između dve paralelne žice, ne znam koja je tehnika pletenja pa tako ne znam ni kolike su stvarne dimenzije svakog otvora u meshu kao ni kapilarnost.

Inače sam generalno uzeo mesh od Rusa da vidim kakav je kvalitet i da li će biti bolji od onih koje sam probao.
Za sad fino natapa Big Grin
Odgovori
Integra RTA. Prvi pokušaj Big Grin
[Slika: 601a8255743f6a9f4079d17bf768e6c6.jpg]

Sent from my MI 8 using Tapatalk
  • kinkel
Odgovori
Deluje predugačko...nestrpljivo čekamo rcnz Smile
Odgovori
Share

Idi na Forum: