Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyInfo Mesh u genesisima, mesh kao natapajući materijal

Iz čisto experimentalnih pobuda sam pokušao da oxidiram mesh na šporetu na plin. Pre toga sam potražio podatke na netu i tamo kažu da mali ručni breneri ako su dobri, razvijaju temperaturu oko 1300 C dok šporet na plin u zavisnosti od boje plamena, razvija temperaturu od 1200 do 1900 C...našao sam na nekoliko stranih foruma da ljudi koriste šporet u ovu svrhu...i tako se ja uputih u kuhinju...elem, mesh se tako dobro oxidirao da sam odustao od davanja jedne črvene na novi brener...ovo je samo moje mišljenje i daleko od toga da bih nekom savetovao da radi na ovaj način
Ali sigurno mogu reći da je Clrane 316 Stainless Steel Mesh # 400, izvanredan i svakom bih ga preporučio...
Odgovori
Ma naravno da moze ali licno mislim da cistiji plamen i oksidaciju daje brener

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • vukpavlovic74
Odgovori
Ja sam tek na početku sa Genesis atomizerima, tako da mogu samo da se složim

A šta mislite o ovom (čelična sajla u Geni-jima)? Prvi video je tutorijal kako se postavlja a drugi video demonstrira veliku kapilarnu moć sajle Smile

Odgovori
Koliko mi je poznato, iako nisam nikada probao, SS Rope fino natapa, čak toliko dobro, da neki tvrde da ume često i da prenatapa. Ali isto tako fino zadržava toplotu i to može biti problem ako se koristi na većim snaga i ako se "čejn vejpuje".
Mislim da će ti se sa ovom čeličnom sajlom previše grejati atomizer, ako planiraš da ga postaviš u G-Bell, gde je grejač tik uz zid kape... Sve u svemu, ako probaš, javi utiske.
Odgovori
Poručio...1 metar, 2mm prečnik, 3, 5 $...kad stigne mogu da ti pošaljem da probaš
  • Oddy
Odgovori
Koliko se secam (a mozda se i varam), prvi ozbiljniji "skok" mesha iz gena je upravo bio u Kaju.

[Slika: kayfun2.jpg]

Nisam se bavio previse genom...nije moj tipSmile, ali sam dugo vukao Sat22. Mali, kompaktan..bila je prva verzija od 3ml. Na FT-u vidim ima i to dve verzije:

YFTK Sat22 Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer (3ml)

Sat22 Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer (5ml)

...pa ko nije proba, preporucujem iako nisam genoman!
Nas kolega Fjuzn (trenutno zivi u Kanadi) me je naucio cudnom, ali dobrom setup-u.
Spoljni deo rolne mesha je grublji, a u centru finiji, koji ide u tank...kao iglica.
Ova varijanta odlicno natapa i daje odlicnu i paru i ukus...Boze, koji gen daje los ukus, svasta od mene!

Filmske novosti sam izbacio Smile

• Estariol, milutko, Oddy, vukpavlovic74
Odgovori
Stigla mi je sajla koju sam poručio sa Alija a koju sam mislio da strpam u G Bell + oxidiran mesh preko...e sad problem...nije mi palo napamet da moja klješta za žice neće moći da savladaju sajlu od 2 mm...ne može da je savlada ni onaj deo za sečenje na kleštima...ne pomaže ni izolirka koju sam stavio na kraj po savetu iz Todd-ove recenzije
Pomagajte drugovi...čime precizno i dobro iseći sajlu od 2 mm
Odgovori
Изолирка и брусилица.....нема да омане.

Послато са IQ1019N уз помоћ палца
Odgovori
Hvala, al može li nešto manje zahtevno, ipak je u pitanju 2 mm a ja ne znam nikog ko ima brusilicu
Odgovori
Jedino veća klešta. Ne znam koliko su jaka ta koja imaš i da li mogu da izdrže da im produžiš rukohvate i tako napraviš veću polugu?
  • vukpavlovic74
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)