04-05-2019, 20:42
Ubuduće kad budem tražio ovakvu vrstu informacije zamoliću za odgovor na PP...
|
|
04-05-2019, 20:42
Ubuduće kad budem tražio ovakvu vrstu informacije zamoliću za odgovor na PP...
Kolege, LG HG2 kod Beta u smart-vape shop u su 999 dinara i original su.
Za 200 dinara razlike, nema da boli glava. VTC5a za extremne sportiste su 1049 din. Ima I 20700, 21700 tako da ne mislite puno, kupite i uživajte. edit: https://smartvape.store/product-category.../baterije/
Trying to stay sane is a life time hobby
17-05-2019, 12:05
Posle negativnog iskustva i praktično bačenih para (kupovina u našoj vejperskoj prodavnici) naručio sam pet komada LG HG2 u prodavnici specijalizovanoj za baterije. Isporuka za kupovine preko 3000 dinara je besplatna. Očekivao sam prevaru po pitanju besplatne isporuke (ovo je jedna od omiljenih prevara domaćih internet prodavaca) međutim jok - ispali ljudi max korektni. Cena super tj 900 dinara komad. Šalju dan nakon porudžbine, stiže dan nakon toga tj preksutra od naručivanja.
Za razliku od onih istrošenih raga od baterija iz vejperske prodavnice ove batkice živu vatru sevaju. Oduševljen sam. Dok ne proradi NKON, našao sam domaćeg prodavca.
Što misliš da su baterije iz domaćih vejperskih prodavnica istrošene i da ne valjaju? Jel si odradio neke testove ili... mislim, kako si procenio? Kakvo si iskustvo imao?
Realno, sve je moguće, evo baš je Mooch objavio danas da je dobio paket iz jedne lokalne prodavnice (USA). Prodavac mu je poslao uzorke koje je dobio kao ponudu, jer je provalio da su mu ponuđeni lažnjaci. U pitanju su: 30Q, HE4, 25R, HG2, 30T, VTC5, VTC5A, i VTC6A 21700.
17-05-2019, 13:54
Nisam rekao za sve domaće vejperske prodavnice već samo za jednu (ne znam dal da pominjem ime?). Desilo mi se da sam kupio bateriju čija je nominalna vrednost 3500 mAh i da mi ta baterija vremenski traje isto koliko i baterija koju sam kupio pre godinu i šest meseci i koja je baš izrabljena + kapacitet joj je 3000 mAh. Kad sam stavio novu bateriju iz prodavnice u punjač bila je napunjena ispod 10 %.
Ajd rekoh omaklo se ljudima dešava se. Kupim posle nekog vremena tj posle par meseci još jednu. Opet ista priča. Kao da je baterija stajala u nekom skladištu godinama i oslabila (ne znam koji je pravilan termin). Pričao sam s jednim članom foruma koji mi kaže da je imao sličnu situaciju sa tom prodavnicom. On je kupio dve baterije a jedna nije valjala (Ako bude raspoložen nek potvrdi priču...) Dakle ponavljam - jedna domaća prodavnica, ne sve...pisao sam pre o tome u temi ali trebalo je da naglasim opet. Ove nove LG HG2 su bile pune 96 % kad su stigle i drže ohoho vremena. Neće da se isprazne pa to ti je...
29-05-2019, 14:59
29-05-2019, 15:06
Trebalo bi da su ok. Koliko mi se čini, to im je zvanična AE prodavnica. Po onome što znam, ne prave svoje baterije nego su uglavnom premotane baterije poznatih proizvođača i manje više proverene.
Kakve s ove nove vtc6?
http://www.svetbaterija.rs/proizvod/pana...30a-/17872 http://www.svetbaterija.rs/proizvod/bmz-...-30a/17871 I ove neke bmz, na reklami ih preporucuju bas za vape, od mehanike do reguisanih |
|
« Starije Teme | Novije Teme »
|