03-05-2019, 16:10
@Estariol iskusno sa YFTK ili SXK
. I ja uvek gledam da bude prvo YFTK, ako nema, onda SXK, pa Ulton, Coppervape itd. "NoName" klonove uzimam samo kada druge opcije nema i baš ga hoću, a komentari su pozitivni. I to na prvo mesto gledam 3FVape, pa onda dalje. To je moje iskustvo.
Zašto sam uzeo Dvarwa "NoName" sa FT-a ne znam... Iako je sve delovao ok, jednsotavno nije radio kod mene. Nisam imao više volje i živaca. Da bude gore, i sada sam opet uzeo neki "NoName" sa FT-a... I kako mi se čini, na kraju ću ili uzeti YFTK ili ću ga večno mrzeti i odbijati da priznam da je ok atomizer
. I ja uvek gledam da bude prvo YFTK, ako nema, onda SXK, pa Ulton, Coppervape itd. "NoName" klonove uzimam samo kada druge opcije nema i baš ga hoću, a komentari su pozitivni. I to na prvo mesto gledam 3FVape, pa onda dalje. To je moje iskustvo.Zašto sam uzeo Dvarwa "NoName" sa FT-a ne znam... Iako je sve delovao ok, jednsotavno nije radio kod mene. Nisam imao više volje i živaca. Da bude gore, i sada sam opet uzeo neki "NoName" sa FT-a... I kako mi se čini, na kraju ću ili uzeti YFTK ili ću ga večno mrzeti i odbijati da priznam da je ok atomizer

Kapacitet: 1,017 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)