Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyReview Integra RTA MTL/rDL

Hvala na odgovoru!
Kakav je što se tiče vazduha? Original mi izgleda kao klasični rDL al SXK je u prošlosti znao to vrlo lepo da prepravi...
Odgovori
Vazduh udara grejač sa strane. Nekom će odgovarati, nekom ne, jer je drugačije nego kada vazduh udara grejač ispod. Meni je ok i skoro je nečujan. Može opcija sa samo jednom rupicom od 1.2mm otvorenom, ali mi je to previše tesno. Kao što sam napisao, koristio sam ga sa 2 ili 3 rupice otvorene. To je, aj da kažem 1.5-1.8mm, po subjektivnom osećaju (mrzi me da radim matematiku Big Grin ).
Generalno, vazduh mi je skroz ok, kao i opcije koje ima. Može fin MTL, a može i rDL. Nisam primetio da je SXK radio neke izmene po ovom pitanju.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • kinkel, Samac, vukpavlovic74
Odgovori
Evo i ja da kažem kratko reč-dve. Oddy mi je ati vratio sa meš setapom, zbog malo slobodnog vremena da bih eksperimentisao tako ga i koristim. Ovaj setap nije bas za mtl. Previše se greje, zbog manje vazduha.. mada, 100% može da se tera na mtl i to od "uskog" do " širokog" .. ako tako mogu da se izrazim.
Trenutno ga koristim kao rDL i to sa ovim setapom radi savršeno. Nema curenja ili neke anomalije .. interesantan je vazduh koji ima mnogo kombinacija, ko sto reče oddy, ne čuje se glatko to radi.
.. Jedina zamerka koja mnogima može da smeta .. to je sipanje tečnosti odozgo, stvarno moglo je bolje, al ako je za utehu .. dopuna odozgo, tj odvrtanje tanka .. recimo kao na dvarwu .. radi savršeno. Kupiću onaj izmenjeni tank, valjda će on biti ok, to je dodatno ulaganje koje se u mom slučaju isplati jer ostaje u kolekciji. Wink

[Slika: 3bf71af8c9402e55c65f800c9a29b2af.jpg]
  • Bolle, Oddy, Samac, vukpavlovic74
Odgovori
Evo i ja posle 5 dana utisci...

Izrada ok, standardno za SXK.

Mana, mozda jedina i jako smorna - top cap i odvrtanje istog a da se ne otvori i dotok tecnosti.
Sa podmazivanjem, bez podmazivanja, jednostavno neće juice kontrola (koja je inače odlično zamišljena samo preko drip tipa) da ostane zatvorena. Čim krene da se odvrce kapa otvore se i kanali ode tečnost ako je ima u dek...

Dopuna dakle mora odozdo ukoliko ne želite svaki put gore da skinete jako čvrsto zaptiven drip tip, nabijete nešto 5mm široko u otvor na vrhu dimnjaka i tako sprečite da se odvrce juice flow.

Odozdo ide brzo i lagano, drip tip u smeru kazaljke na satu zatvori za pola kruga lagano dotok.

MTL - na 1mm rupi, smooth ali senseless - dok ne udahnete paru, nema ukusa da bije po nepcima.
MTL - na 2mm rupi, posiroko, vise ukusa ali nije pravi MTL.

Suma sumarum - definitivno kompaktni i prilično zahvalan RDL atomizer i kao stvoren je za ljubitelje istog.
Sočna para, dobra aroma, puno pare sa VV MTL Clapton žicom, 3mm ID, 5/6 namotaja za 0.62 Ohm.

Sve rupe otvorene i tako radi perfektno. Vata prašta, može kratko, može lagano da se upaše ali nikakvo nabijanje.

Ko voli RDL pa i DL, neće pogrešiti, pravinatomize
[Slika: 1315ace3645320fffe8e3ec6aa3b7c74.jpg][Slika: 77b4eaac7927bbb897852c41ecc9c6e6.jpg][Slika: 7382c7a76adfd9f97ec99cfacd712bae.jpg]
Trying to stay sane is a life time hobby Good
  • Bolle, kinkel, Oddy, Pukan, Samac, vladimirkrstic
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)