19-04-2019, 00:32
Nisam pisao o NiFe30 Resistherm jer su poslali žice za 3-4 grejača. Relativno je ok količina za testiranje, ali je problem ispao kada sam pokušao da napravim "twisted" varijantu, a ona se pokidala
Nakon toga mi je ostalo taman toliko da napravim jedan grejač, koji sam probao i...prednost je što je sa Dicodes uređajem bukvalni "Plug and play". Ostalo...TC ko TC. Nisam baš nešto merodavan za nijanse. Ako ništa drugo, bar sam sa njom imao najpozitivnije iskustvo od ostalih materijala koje sam probao u TC-u do sada (Ni200, Ti1, SS raznih proivođača i TCR-a). Pored toga, može kao i SS da se koristi u VW modu.
Gledao sam da uzmem ceo kotur. On i nije baš jeftin, 10m mislim da je oko 15e, ali je poštarina koliko i žica. E reko nećeš!
Pored toga, verovatno bih napravio nekoliko grejača da još jednom u beskonačnom nizu potvrdim sebi kako mi se ne sviđa TC i odložio bih je među masom drugih stvari koji čekaju "bolje dane"...
I da, osetio sam i kod nje neki ukus, koji ne znam sa čime bih uporedio. Sa duvanskim tečnostima mi je i ok, ali bi mi teško prošla sa nekim kremovima ili voćkicama.
Nakon toga mi je ostalo taman toliko da napravim jedan grejač, koji sam probao i...prednost je što je sa Dicodes uređajem bukvalni "Plug and play". Ostalo...TC ko TC. Nisam baš nešto merodavan za nijanse. Ako ništa drugo, bar sam sa njom imao najpozitivnije iskustvo od ostalih materijala koje sam probao u TC-u do sada (Ni200, Ti1, SS raznih proivođača i TCR-a). Pored toga, može kao i SS da se koristi u VW modu.
Gledao sam da uzmem ceo kotur. On i nije baš jeftin, 10m mislim da je oko 15e, ali je poštarina koliko i žica. E reko nećeš!
Pored toga, verovatno bih napravio nekoliko grejača da još jednom u beskonačnom nizu potvrdim sebi kako mi se ne sviđa TC i odložio bih je među masom drugih stvari koji čekaju "bolje dane"...I da, osetio sam i kod nje neki ukus, koji ne znam sa čime bih uporedio. Sa duvanskim tečnostima mi je i ok, ali bi mi teško prošla sa nekim kremovima ili voćkicama.

Kapacitet: 1,017 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)