31-05-2019, 17:45
Ocena Teme:
|
|
31-05-2019, 18:14
(Poslednja izmena: 31-05-2019, 18:19 od vukpavlovic74.
Razlog editovanja: greška
)
Mislim da je nemoguće doneti zaključak na osnovu bilo čijeg mišljenja. Može taj neko ko savetuje da bude najveći stručnjak i najdobronamerniji ali džaba...
Može i sto stručnjaka da ti kaže da nešto valja/ne valja...opet dž Meni recimo Dvarw nikako nije legao ali ima ljudi kojima je to bukvalno omiljeni ati a koji su matore kuke i znaju ponešto o pari... @badja007 Sećaš se kolko je bilo prepucavanje oko Berserkera svojevremeno? I sve što smo uspeli da zaključimo je da ga neki obožavaju/neki onako/neki mrze ![]() @mejden Ima na forumu dobrih ljudova, zamoliš da ti pošalju ati, probaš, pošalješ ti nešto i tako...bolje platiti poštu nego ceo ati...mi u Bg-u smo malo privilegovani, nađemo se pa probamo jedni od drugih Izvinite ako zvuči kao da popujem... @Oddy I meni na Dvarw-u duvani ka-ta-stro-fa
31-05-2019, 20:18
Meni je nekako nerealno pored tolikog hajpa koji traje i traje da bude bas los. Verujem da je pre u pitanju stvar ukusa, kolko sam primetio dobar deo kolega ovde se kune u Bers dok je meni samo ok. I analogne cigare smo pusili koje nama odgovaraju a ne zato sto par ljudi kaze da je vrhunska cigara. Sad sa dvarwom je problem sto je preskup pa nije kao ajde probacu pa ako nevalja nikom nista. Tu su klonovi da, ali sam ja licno jako rezervisan prema istim jer mozes da dobijes pogresnu sliku o vrhunskom atomizeru zbog loseg klona. Nisam neko ko mora da proba sve, nasao sam atomizer koji mi savrseno odgovara i ne nameravam jako dugi vremenski period da probam ni jedan drugi....ali Dvarw moram, hajp je preveliki.
01-06-2019, 12:18
И ја сам одустао од овог атомизера (клон да се разумемо) још прошле године.......из једног разлога а то је да ми је шупаљ.....као што га је Оди описао, све остало је ок....али ту шупљину немогу да му опростим никако.
Послато са IQ1019N уз помоћ палца
01-06-2019, 12:36
Ma nije to buka iz Mapet loze, stvarno je supalj kako god da okrenes.
Ubacim istu tecnost u old doggy i druga je prica. ...ma meni je ukus bitan, a posle njega idem na "infuziju"...driper ![]() Ja sam ga anulirao...odeee!
01-06-2019, 13:02
I moj 22mm mi stoji,ne znam sta mi se ne svidja kod njega,ali 16mm sxk je u svakodnevnoj upotrebi
01-06-2019, 19:30
01-06-2019, 20:23
Kantal A1, 0.25mm / 0.30mm i 2 x 0.16mm tvrdo upredeno.
Precnici su 2mm i 2.5mm, a otoor je izmedju 1.4 i 1.7 oma. Kada imam vremena napravim grejace i pobacam u jednu ciniju i sta zahvatim. Nista posebno.
Ja nemam pravo da ista kazem o ovom klonu atomizera jer ga nisam ni video a kamoli probao..
Sem da sam duzan ovoj zajednici nekih 30-tak dolara-evra sa svim tim njegovim pratecim elementima,pdv/carinom.. Sigurno bih ga kupio a citao sam dosta o njemu i ne prihvatam to tipa postavi grejac unatraske kako bi se grejac priblizio najvise rupi i dobices nesto bolju aromu.. http://forum.vejper.com
01-06-2019, 20:36
Najbolje bi bilo kada bi probao. Rado bih poslao svoj primerak, ali sam hteo još da ga isprobam. Neću tako rano da dignem rukem. Teško se predajem
Mnogo ljudi ga hvali, tek nekolicini, koliko sam video, se ne sviđa. Svako je drugačiji... Ako ništa, klonovi mogu da se nađu za ispod $10. Ne treba za početak nikakvi dodaci niti čuda. To ako ti se dopadne i siguran si da ćeš ga koristiti. |
|
« Starije Teme | Novije Teme »
|
Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)

Kapacitet: 90 mAh
![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)