Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: MiniMVaporever Arome

Sta valja od ovih aroma?
Neke od aroma za koje se komentarise po forumima nikad nema na njihovom sajtu?!
Ponuda je...bedna?!
Odgovori
Po mom mišljenu su sve arome kvalitetne, copy/paste Juice Factory i Vaping Zone. Nisam nikada naručivao online pošto mi je prodavnica na 100m. Ono što sam uzimao od njih sam opisao u ovoj temi, a ono što konstanto koristim već duže vreme je Parlament i Tribeca.
2x sam išao sa namerom da ih uzmem u prodavnici i oba puta sam ih našao.
S'obzirom da ih doziram na 1.5%, dakle samo od ove 2 arome kupljene 2x, odnosno 4 arome koje su 10ml dobijem 2.6L tečnosti. Trošim oko 7-8ml na dan, pa računica kaže da sam godinu dana bio miran i nisam imao potrebu često da proveravam kakva je situacija i da li ih imaju redovno na stanju Big Grin

Bisquit Almond Cake mi je bila omiljena za povremene izlete u DL i baš sam je pario i koristio DL dok sam je imao. Sa njom sam se već nervirao pošto je bila nestala sa stanja i dugo je nisu imali. Sada vidim da se vratila na police, al nikako da odem i pokupim je Confused
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle
Odgovori
Neka je frka kod njih u "kući". Optužuju ih da su promenili (značajno) sastav aroma. Ja nisam probao jer imam jedno 2L tečnosti napravljenih od njihovih duvanskih aroma u šteku. Jel neko čuo nešto o ovome?
Baš bi mi bilo krivo jer su mi neke od njihovih duvanskih aroma prva liga...
Odgovori
Shok
Vuk, odakle ti ova informacija?
Odgovori
Kad su ljudi videli da je na novim flašicama preporuka za doziranje 3-10%, nastao je pakao u parku droga i odmah su krenule priče po čaršiji...
Ono što sigurno znam je da je kolega vaper, zamutio Parliament i Tribecu i žali se čovek, tvrdi da su i drugi imali sličnih problema (to sad ne bih komentarisao jer nisam lično video)...probao sam njegove tečnosti i stvarno to nije to...moguće da je u pitanju izolovan slučaj tj da je jedna tura aroma bila nešto drugačija/slabija i da će dalje biti sve ok ali ovo što sam probao me je razočaralo
Zato i pitam, da li je neko imao sličnih iskustava? Baš bi mi bilo krivo jer sam se uglavnom orjentisao na njihove arome i bio prezadovoljan
Odgovori
To je uzeto iz e-feel prodavnice koja prodaje Vaporever arome i etiketirane su baš kao Vaporever ili se vode pod nazivom e-feel? Ili je Vaporever poručen negde sa strane?
Baš sam danas navratio e-feela da uzmem nešto, ali nemaju na stanju to što sam hteo. Rekli su mi da očekuju pošiljku ovih dana, pošto su poručili. Videću kad uzmem šta je. Ovo što sam video na policama su stare etikete, nikakve promene izgleda nisam primetio, sad, ko zna šta je unutra ili ove "nove" još nisu stigle Huh

Baš bih se razoračao ako se ispostavi da je istina jer su mi postali primarno mesto nabavke i do sada sam i isto sam bio prezadovoljan.
Odgovori
Etiketirano kao e-feel, zelene etikete na kojima piše 3-10% vs stare srebrne etikete iz iste prodavnice. To je ono što sam probao i video da postoji razlika (Tribeca i Parliament). Za ostalo sam čuo ali zato i pitam kakva su iskustva drugih?
Ako budeš raspoložen napiši utiske kad ti stignu arome...stvarno bi bio bedak da je neki problem
Odgovori
[Slika: UwB6lF1.jpg]
[Slika: M0DydgE.jpg]

Odavno su ovakve etikete, ima sigurno 2 meseca, ništa im ne fali. To je to.

Da mu se nije ubuđavio PG?
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
Odgovori
Drago mi je ako je tako. Vidim da je na tvojoj etiketi preporuka 3-10% a na sajtu gde je slikana srebrna nalepnica 2-5%, ali to ne mora ništa da znači...
Ovo što sam ja probao je bilo drugačije i nije bila pokvarena tečnost...blaža i znatno drugačija. Moguće da mu je upala aroma sa isteklim rokom, mada ni to ne bi trebalo da ima tako jak uticaj
Ajd raspitaću se na par mesta pa ću napisati šta priča čaršija
Odgovori
Evo raspitao sam se i kažu ljudi da je ova tema već prežvakana na drugim forumima tj ispadoh zaostao Smile
Korisnici su se žalili, tako da definitivno jeste bilo nečeg u toj priči ali u kojoj meri teško je reći. Prodavac je pokazao saopštenje u kome proizvodjač potvrđuje da nije bilo promene u koncentraciji ni sastavu arome.
Verovatno su se ljudi dosta žalili kad je došlo do toga da se izdaje ovakvo saopštenje ali s druge strane valjda je sve ok ako imaju papir od proizvodjača koji garantuje kvalitet...
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Oddy
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)