![]() |
|
Vaporever Arome - Oblik za Štampu +- Vejper forum (http://forum.vejper.com) +-- Forum: Vejp Tečnosti (http://forum.vejper.com/Forum-Vejp-Te%C4%8Dnosti) +--- Forum: DIY - Uradi sam tečnosti (http://forum.vejper.com/Forum-DIY-Uradi-sam-te%C4%8Dnosti) +---- Forum: Arome (http://forum.vejper.com/Forum-Arome) +---- Tema: Vaporever Arome (/Thread-Vaporever-Arome) |
Vaporever Arome - MiniM - 13-05-2018 VAPOREVER arome se mogu kupiti kod nas. Odlicnog su kvaliteta, pa se samim tim doziranju u manjim procentima, sto ih svrstava u red ekonomicnih aroma. Licno su mi na 1.5% i 3 nedelje sazrevanja, najlepse. Superkoncentrovane arome koje sam probala: Fortune Strike - duvanska aroma. Duvan sa dodatkom suve sljive. Tripleberry - vocni miks. Na udah borovnica, pri izdahu se oseti i malina. Tobacco - suva duvanska aroma, bez nekih osetnih podnota. Parliament - duvanska aroma. Duvan sa dodatkom kikirikija ili smokija. Cigar - kubanska cigara sa cokoladom. Aromaticna i puna aroma. Sta ste vi probali i koju bi aromu ovog proizvodjaca preporucili? RE: Vaporever Arome - Vapoholic - 13-05-2018 Parliament odličan zaista, jedino što ja na 1,5% za MTL na 5mg nic/ml samo par dana pustim da odstoji. Ali to je jedina duvanska aroma od kad parim da ne puštam 3-4 nedelje da stoji. Ne osećam šmek hemije zbog preranog parenja jedino kod Parliamenta a kod ostalih aroma osetim da nisu zrele. Moguće da je subjektivno, ali nije iz razloga nestrpljivosti. Paralelno redovno pravim FA PB koju ne otvaram mesec dana. Milkman mi isto jako lepa mlečno-kremasta aroma ali ne za MTL nego za DL, na 3% arome, 2,5mg nic/ml. RE: Vaporever Arome - Oddy - 13-05-2018 Uh, ne znam odakle da krenem Vaporever Biotech (Huizhou) Co., Limited arome su visokokoncentrovane arome na bazi alkohola, i po mom mišljenju, vrlo kvalitetne. Kao M2L parioc, omiljene arome su mi duvanske arome od Vaping Zone i Juice Factory, a Vaporeverove vidim kao arome iz iste klase, istog kvaliteta, ukusa i arome koje se prodaju kod nas, pa ne moram da čekam paket iz inostranstva. Mana, u odnosu na ostale koje mogu da se nađu po domaćim radnjama, im je veća cena. Ako bih krenuo od one koja mi je najpribližnija analognoj cigareti, onda bi ih poređao po sledećem redosledu (totalno subjektivni utisak): Tribeca Preporučio bih doziranje od 1% do 1.5% i minimum dve nedelje da odstoji pre korišćenja. Izrazito jaka aroma. U pitanju je duvanska aroma sa pod notama vanile i karamele. Duvanska nota je, po meni, najpriližnija šmeku redovne cigarete od svih aroma koje sam do sada probao. Ako se korsiti par dana nakon pravljenja tečnosti, toliko je jaka i izražena, da je po meni skoro neparljiva. Nakon neke 3 nedelje do mesec dana, note se izjednačavaju, duvanska nota i dalje primarna, vanila i karamela taman toliko da je zaokruže u jedinstvenu aromu punog ukusa. Sledeće u nizu su arome koje po meni imaju podjednako izraženu duvansku notu. Ostale pod note su kod nekih jače izražene od duvanske, a kod nekih slabije. Parliament Doziranje koje bih preporučio je od 1% do 2%. Nakon par dana može da se koristi jer nisam primetio razliku između tih para dana i par nedelja do preko mesec dana. Duvanska nota je primarna, aroma ima blagu gorčinu, ali i vrlo blagu slatkoću. Neki je video kao miks duvana, meda i kikirikija, ja kao duvan sa blago gorkim i blago slatkim ukusom. Doff Gold. Moja preporuka za doziranje je 1% do 3%. Uvek je ostavim minimum 7 dana da odstoji. Primarna nota mi je slatka nota, najviše podseća na višnju, mooožda kruška, ali dosta blago, nešto slatkasto sa dozom tek blage kiselosti. Malo slabija duvanska nota posle slatke, ali prisutna. Dunhill Preporuka za doziranje 1.5% do 2%. Zrenje minimum nedelju dana do mesec dana. Po meni izjednačene note duvana i nečeg orašastog, malo pečenog i vrlo blago kremastog ukusa. Cohiba Ne znam šta bih rekao. Dozirao sam od 1% do 5% i uvek dobijem dosta slabe note. U pitanju je duvanska nota, koja mogu da kažem da je primarna, ali dosta slaba i u pozadini tek-tek slatkasto-kremasta čokolada. Što se ne duvanskih aroma tiče, probao sam par i nemam nikakve zamerke, ukusi koji su naznačeni su tu. Svaku sam dozirao na 3% u 80% VG-a sa 2mg nikotina i svaka je odležala bar nedelju dana. Ne duvanske arome sam koristio isključivo u DL načinu parenja. Vanila Ice Cream Cake Minimum vremena zrenja nedelju, pa čak i dve nedelje da dobije pravi ukus. Primarna nota je nešto što pokušava da simulira osećaj hladnog sladoleda u ustima. Kao pod note se osećaju blago vanila u torti sa korama natopljenim čokoladnim mlekom. Ovako bih najbliže mogao da opišem mešavinu ukusa koje moji receptori registruju. Biscuit Almond Cake Steping 2 nedelje minimum, u suprotnom prejaka nota badema. Nakon dve nedelje, nota badema se smiri i izmeša se sa kremastim ukusom biksvita. Sve je tu i kome ovo deluje kao ok kombinacija, neće se pokajati. RE: Vaporever Arome - vukpavlovic74 - 13-06-2018 Probao sam Parliament, Cohiba, Tribeca i trenutno mi zri Virus (hvala Kinkele). Krčkanje - preko mesec dana. Sve tri su mi izvanredne ali Cohiba mi je favorit (nijanse su u pitanju). Tribeca je jedna od retkih aroma koja može da se dozira na 1% - zaista je jaka. Ostale sam mućkao na 2 i 2,5%. Ja sam potpuno oduševljen ovim aromama ali na neki čudan način sve su mi duvanske Vaporever arome slične tj. sve imaju sličnu/istu duvansku notu preko koje se dodaju razne zezalice da ušarene priču. Mislio da svi koji pare duvanske arome moraju da vole ovaj brend ali eto desilo mi se da mi kolega koji je navikao na FA duvane, vrati tečnosti koje sam mu dao... Inače ukus koji daju tečnosti od ovih aroma, jako varira, iz meni potpuno nepoznatih razloga. Napr. nedelju dana parim Parlament i davim se u njemu a onda iznenada počnem da osećam nešto što nikad pre nisam (isti ati, set up, čista vata itd - nije to). Još nekoliko kolega mi je ovo potvrdilo pa nije redak slučaj da neko kaže, za istu aromu, da je najbolja koju je probao a posle ne može da je vidi očima. (Isto mi se dešava i sa JF i VZ). Najzanimljiviju priču vezano za ove arome ispričao je Bet tj svojevremeno je tvrdio da Vaping Zone i Juice Factory zapravo prepakuju Vaporever arome - iako postoje razlike izmedju aroma sa istim imenom ova tri brenda. RE: Stigla nova vejp oprema - Pukan - 29-06-2018 (27-05-2018, 18:49)Pukan Piše: (27-05-2018, 23:06)Draganchica Piše: De javi kakve su [WHITE SMILING FACE] Vaporever, The Virus - Svasta I nista. Dozirao sam na 4 % I ne svidja mi se. " Cokolada, kafa, kikiriki, med, karamel, sirup od javora i duvan". Slabo se to razaznaje a odstojalo 20-ak dana. Pojacao sam malo doziranje, nadam se da ce biti bolja. Five pawns - GrandMaster - " kremasta banana obogacena punim ukusom putera od kikirikija sa delikatnim dodatkom svilene karamele" - To jeste to, tacan opis. Vrlo dobra aromica. Isao sam na 4 %. Parliament - Standardno, vrlo pristojna aroma. Nisam ljubitelj duvanskih, pa je ne parim cesto, ali svakako jedna od boljih u tom fahu. Dozirao na 2,5%. RE: Vaporever Arome - Oddy - 29-06-2018 (29-06-2018, 10:42)Pukan Piše: Vaporever, The Virus - Svasta I nista. Dozirao sam na 4 % I ne svidja mi se. " Cokolada, kafa, kikiriki, med, karamel, sirup od javora i duvan". Slabo se to razaznaje a odstojalo 20-ak dana. Pojacao sam malo doziranje, nadam se da ce biti bolja. Nakon 2 dana od pravljenja, Virus mi mnogo više odgovara kao DL nego kao MTL. Javorov sirup je u prvom planu, a podnote su...mešavina svega i svačega, dosta teške i prigušene. Dozirao sam 3% na 80-20 VG-PG i 2mg nikotina za DL, dok sam za MTL dozirao 1.5%, u 60-40 VG-PG i 6mg nikotina. Za sada mi nije ništa posebno, verujem da ću potrošiti ovo što sam napravio, ali je pitanje da li ću ga ponovo praviti, zavisi šta bude od njega kada još malo odleži. DL testirao sa driperom Hadaly i sa RTA Grifin 22. MTL test sa driperom Speed Revo 14mm, KFL i KF Prime. (29-06-2018, 10:42)Pukan Piše: Five pawns - GrandMaster - " kremasta banana obogacena punim ukusom putera od kikirikija sa delikatnim dodatkom svilene karamele" - To jeste to, tacan opis. Vrlo dobra aromica. Isao sam na 4 %. Nakon 4-5 dana od pravljenja, po meni odlična DL aroma. Čokoladna bananica je pri izdisaju jasno izražena, dok kikiriki i svilenu karamelu tek da i osećam i pitanje je da li bih prepoznao da je to u pitanju a da ne stoji na opisu arome Fino zaokružena kompleksna aroma. Definitivno će se potrošiti u uživanju.Dozirao sam 3% na 80-20 VG-PG i 2mg nikotina. Testirao preko dripera Hadaly i preko Grifina 22. RE: Stigla nova vejp oprema - Pukan - 14-08-2018 (29-06-2018, 10:42)Pukan Piše: Vaporever, The Virus - Svasta I nista. Dozirao sam na 4 % I ne svidja mi se. " Cokolada, kafa, kikiriki, med, karamel, sirup od javora i duvan". Slabo se to razaznaje a odstojalo 20-ak dana. Pojacao sam malo doziranje, nadam se da ce biti bolja. Nije bolja ništa . Ode u recycle bin.Sent from my ONE A2001 using Tapatalk RE: Vaporever Arome - Oddy - 14-08-2018 Meni Virus počeo da se sviđa Nekako...ostao je taj javorov sirup u prvom planu, ima duvansku podnotu tamo negde u pozadini sa raznim slatkastim podnotama, ništa napadno pa mi fino mi dođe kada želim da se odmorim od jačih duvana. Juice Factory - Draganchica - 11-10-2018 Jel ima neka koja je French Pipe JF? Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока RE: Vaporever Arome - Oddy - 11-10-2018 @Draganchica premestio sam ti post u ovu temu. Ima, konkretno ima i kod nas ponuda, samo je pitanje da li imaju na stanju: http://e-feel.net/vaporever-flavor-10ml-french-pipe/14757 |