Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyReview Kayfun Prime (SXK klon) - Recenzija

Bot Smederevac da se hitno pozove na forum! Dance2
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • bozo
Odgovori
Zovem ga!

Sent from my E2105 using Tapatalk
  • Vapoholic
Odgovori
@vukpavlovic74
Originalne gumice na Kayfun Prime-u su od NBR 70. Od istog materijala sam poručio i gumice iz Trstenika. Ovo je dovoljno dobro za hidraulične sklopove, verovatno i za atomizere.

Što se tiče poredjenja SXK i YFTK klonova (imao sam oba), najbitnija razlika koju sam uočio je da su otvori za tečnost veći na SXK verziji. Negde sam video da je vodjena polemika da su kod SXK klona konusno razbušeni ulazi otvora, pa deluje da su veći otvori, nisam siguran, pre bih rekao da su nešto širi otvori. Ima razlike i u natapanju. Nažalost, nemam više SXK klon pri ruci.
  • Bolle, kinkel, Pukan, Vapoholic, vukpavlovic74
Odgovori
Jesam rekao da dolazi BoT

Sent from my E2105 using Tapatalk
  • Vapoholic
Odgovori
Vape Bar ima Kayfun Prime za 15k dinara. http://www.vapebar.rs/product/svoemesto-kayfun-prime/ Sto sa carinom ispadne isto ko da se uzme online, minus cekanje. Malo mi to cudno za drzavu Srbiju, je l' zna neko da li su autenticni? Ili da eventualno prodaju koriscene?
  • pablo
Odgovori
Imam.ja za jeftinije

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Odgovori
Za Vape Bar, trebalo bi da je original. Samo je za to bolje da odeš do njih i proveriš da li ga imaju stvarno na stanju, pošto sumnjam u verodostojnost ažuriranja sajta.
Odgovori
@vladimirkrstic proveri prvo dal.imaju na stanju u baru kayfun prime al ako nemaju mogu da poruce i stigne za 10 dana..

Original je u baru

• vladimirkrstic
Odgovori
Pojavio mi se problem sa Prajmom koji nije postojao u pocetku. Bez ikakvog pravila "pljune" vrelu paru i zapali mi jezik ili nepce. Parim na SS 7.5 namotaja, 2.5mm, ~0.55ohm, 14W. Nije pljuc, nego bas vrela para. Pario sam na 16W nije postojao taj problem pa se javio, smanjio na 14W, neko vreme prestao i evo poceo ponovo. Koj mu je? oO
Odgovori
Ja nisam merodavan, ja koristim tanke žice i male snage, ja tu snagu nemogu
ni da razumem, meni to mnogo, da te pitam a šta će ti tolka snaga i tako malo oma. Što ne probaš 1.1-1.5oma i 6-9W.Možda će biti bolje!
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)