Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyReview Kayfun Prime (SXK klon) - Recenzija

Ako pljucne, onda je jedino spitback.
Probaj da provučeš deblju vatu, pošto je to uglavnom glavni krivac.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • badja007
Odgovori
A što ne probaš 0.25 kanthal na 2.5mm r, jedno pet namotaja, e eventualno šest namotaja, i smanji snagu, pa da vidiš šta će da se desi.
Odgovori
Tanja SS zica mi se oseca na metal iz nekog razloga, a Kanthal mi ima previse mutiran ukus. Na 6-9w ne osecam nit TH nit aromu, jedino da zategnem vazduh maks al onda cu da dobijem zauske a ukus opet nije kako valja, bar meni.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • mejden
Odgovori
Sve je to individualno!
Odgovori
@Oddy Nije pljuc, bas je vrela para. Vatu ne stedim, jedva je proguram kroz namotaj.

@mejden Probao juce Kanthal, jednostavno ukus mi je mnogo losiji, sa SSom mi je mnogo izrazenija aroma i jaci TH.

@mejden naravno, neki ludaci pare na 100w. Big Grin
Odgovori
Onda jedino loše natapanje. Previše pamuka u kanalima/kadicama.
Jel se ne oseća na zagorikis?
Odgovori
Vidi ovo što @Oddy kaže, ali @vladimirkrstic meni je sve preko 9w sajnsfikšn, al dobro opet kažem sve je to individualno!!!
Odgovori
@Oddy Ne oseca se na paljevinu, vata deluje dobro natopljeno. :S
Odgovori
Koliko su ti dugačka povlačenja i da li je u vezanim serijama (chain vape) ili 1 do 2 puta povučeš i to je to?
Sada sam se setio ovog, pošto za tvoj grejač (pretpostavljam da je 0.4mm SS316L, jer nisi napisao debljinu žice):

[Slika: s5DaGlC.jpg]

Pogledaj Heat Capacity
"Heat capacity: The higher the heat capacity, the slower your coil will be to heat up (and to cool down)."
Odgovori
Volim da zacejnam sa vremena na vreme, u pocetku sam mislio da je to problem ali se desava i na skroz hladnom tanku, ne na prvom ali vec na drugom povlacenju. Povlacenje mi je po 2-2.5s. Motom novi grejac, pokusacu naredna dva dana da ne vucem vezano vise od dva puta pa cu videti kako se ponasa. Ako je to problem, hoce li ekstenzija za tank pomoci u hladjenju pare i komore?
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)