Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyReview Kayfun Lite 2019

pa da RC skoro pa da neprlja grejac.
imam neku vatu koja je predefinisana za 2,5mm grejace, ja je provucem kroz 2,3mm .. knap. Prvo punjenje tanka potrosi neku kolicinu tecnost u stanju mirovanja dok se natopi vata kako treba.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • vukpavlovic74
Odgovori
[Slika: 49bcd69c0ab8.jpg]

[Slika: 67f3944a7425.jpg]

[Slika: 394b55c792e3.jpg]

[Slika: 65928fe5150e.jpg]

[Slika: 78a709addadc.jpg]

Simpaticni su ovi sa cenama.

[Slika: ad2bad0926bc.png]
  • kinkel, Oddy
Odgovori
Uvek provlačim vatu jako tesno i kao što rekoh bukvalno sve JF i Vaporever arome mi jako prljaju grejač, a na mnogim forumima sam naišao na ljude sa sličnim mišljenjem...ne samo na ovom (iz teme) nego na svim atijima...maximalno 10 ml pre menjanja vate, TC ili power mod - svejedno...NET arome menjam posle jednog, maksimalno dva tanka (KF mini V3)...na KFL 19 menjam posle 3 tanka što je oko 10-12 ml...FA arome, Heisenberg i neke druge light arome menjam ređe, al ih retko parim
E sad...šta je prljava vata i to je vrlo subjektivno...obzirom da mi vata nema brake in period, nije mi problem da je menjam često i ne volim da parim "prljavu" vatu...zamenim vatu za 3 min, nema potrebe da parim štrokicu Smile Toliko mi je trebalo da ispraznim piksle dok sam purnjao
Odgovori
Podstaknut zadnjom prepiskom o prljanju vate, napravio sam mali experiment. Primetio sam da KFL 19, radi dok ne potrosi bukvalno poslednju kap tecnosti. Odlucio sam da poparim 6 tankova (21 ml) umesto uobicajenih 3, da parim dok god ima tecnosti i da pogledam grejac posle 6-og tanka u trenutku kad je prakticno suv jer se tako najbolje vidi koliko je uprljan. Vata nije uprljana uopste, neverovatno je bela, sto je neverovatno jer ima zagoretine na zici, koja je polu zrela za dry burn. Sve u svemu moglo je ovako jos da se tera...bar jos tri tanka...
Ja cu nastaviti kako sam navikao a da li je potrebno ili ne...ne znam ni sam Smile
Sto se KFL 19 tice, zashvajsovao se za mod, ne mrda...sve mi je bolji i bolji
  • Oddy, vladimirkrstic
Odgovori
Back to the future Smile

[Slika: kayfun-bellcap-1-1.jpg]

https://www.phileas-cloud.fr/kayfun-lite-bell-cap.html
  • Pukan
Odgovori
Bell Cap, fino, samo... 28,00 € Rolleyes
Odgovori
Prvo 1 za 28$ a posle kad padne kloniranje 28 za 1$ Smile
Kad smo mi ovo videli, videće i ShenZhen crew...
  • Milanez, Oddy, Pukan
Odgovori
Prošlo je neko vreme od kako koristim KFL 2019, pa da napišem dosadašnje iskustvo.
Uzeo sam ekstenziju, takozvani "Doom kit" za 22mm verziju i nisam od tada imao problema sa pretoplom parom. Da li je ekstenzija odradila posao ili ne, pitanje je, ali sam siguran da je doprinela.
Ako nešto znači, trenutni setap je Ni80 Fused Clapton 2x0.25mm i 0.1mm preko, 2.5mm prečnik grejača. 0.6ohma, 12W. Toplota pare mi je ok i bez zamerke.

Druga stvar sa kojom sam baš razočaran je konstrukciono rešenje vazduha i 510 pina. Po meni je napravljen OGROMAN propust gde prilikom bilo kakvog kondenza ili lošijeg setapa, tečnost koja se nađe u komori ispod deka, će sigurno procuriti direktno na 510 pin moda, i to kroz šrafić za štelovanje vazduha. Nebitno da li je plastični ili metalni. Imam YFTK klon, ali koliko vidim, identičan problem imaju i sa originalom. Probao sam razne egzibicije, ostalo je još da probam sa teflon trakom oko šrafića, mada je premali i ne znam da li će uopšte moći da se zavije kada se obavije. Ako ne uspe, jedino rešenje koje vidim je da se namesti odgovarajući protok vazduha i da se nakon toga "zalije" sa nečim, tipa silikonom preko šrafića, sa čime će dalje nestati opcija regulacije protoka vazduha i ostati trenutno podešena.
  • Bolle, kinkel, Milanez, vladimirkrstic
Odgovori
Uzeo sam juče teflon trake i obmotao sam kayfuna, kao ranjenik izgleda sada Rofl
Obmotam AFC šrafić, oko kojeg je prolazila tečnost, on procuri oko 510 cekve u koju se šrafi AFC šrafić. Sad sam i oko njega obmotao teflon traku. E sad može samo kroz otvor za vazduh da procuri Big Grin

[Slika: 1d91303d329b3d2f59486a0344fd5cde.jpg]

Imam osećaj da SM što više želi da uprosti stvari, on sve veće greške pravi.

Vidim da su uveli neke promene u sledećoj seriji

• ezgeta, kinkel
Odgovori
ukratko, nj.e.s.r.a. Dash moj ode isti dan kad je stigao
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)