Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyReview Kayfun Lite 2019

Stigao...rekoh aj da probam sa kantalom da vidim koliko je vruće...i vruće je baš
Tako da sam ostao na 5 namotaja, 1.07 oma, 0,32 mm, 2,5 mm snaga od 5,5 do 6,5 W, povlačenja 3-4 s...meni dosta za sad al radiće TC
Šta znam nije loš, treba mu dati šansu...ne liči mi ni na V3 ni na Prime...

Mali problem - kolko god zavrtao onaj plastični šraf ne mogu skroz da zaustavim vazduh...jel to normalno ili treba da tražim rešenje?
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Oddy
Odgovori
Kod svog primerka sam uspeo da zavrnem do kraja, i to baš plastični, pre nego što sam ga skinuo i zamenio za metalni.
Nisam probao, ali sam pročitao negde, za plastični, da prijavljuju problem druge prirode. Kažu da ako se previše zavije, hoće tečnost/kondenz da prođe kroz pin i dospe na 510 konektor.
  • vukpavlovic74
Odgovori
Jes vala, kad sam zavrnuo šraf do kraja stao je i vazduh do kraja, samo mi nije palo napamet da ima smisla toliko zavrtati...ode mi pola šrafcigera u pin dok sam doterao do kraja Smile
Ja i nemam metalne šrafove
Čim sam dvaput povukao sa skroz zatvorenim vazduhom napravi se grgolj...znači dobro radi napajanje
Da bi potrošio višak tečnosti otišao sam na 8,5 W, zagreja se drip tip, čudo jedno

Stvarno sam prijatno iznenadjen kvalitetom izrade, izveštili se Kinezi, nije ovo nimalo naivno odrađeno
  • Oddy
Odgovori
Po vašim komentarima tvrdo se razmišljam dal uopšte da naručujem ovaj atomizer, a bio sam se rešio da ga sutra prekosutra i naručim, mislim to je najmanji problem naručiti. Ali dali vredi, dal će da parira berserkerima, vidim komentare da može da procuri kroz plastični šraf, topla para, al ajde to i može da se reši, neznam nisam pametan, gledam ljudi već počeli da ga prodaju, ne odgovara im. Tek sad nemam pojma!
Odgovori
Ja ga koristim i ne pada mi na pamet da ga prodam, pre bih se odrekao primea ili dvarva. Metalni drip tip koji dolazi uz njega jeste lep ali zbog zagrevanja je neupotrebljiv.
  • mejden, Oddy, Samac
Odgovori
evo mojeg misljenja nakon sto sam ga imao.ko vec ima omiljeni mtl u kolekciji da ne kupuje,nece propustiti nista spektakularno,a ko tek gleda sta da kupi za mtl odlican izbor za pocinjanje skupljanja kolekcije
  • ncholass, vukpavlovic74
Odgovori
Nisam ga dovoljno ispitao ali definitivno ima potencijal...jedino što me nervira ta vrela para...ako se predje snaga od 7w drip tip se ugreje do mere da postaje neupotrebljiv...sa 6, 5 W na 1,07 oma aroma je dobra...mnogo je bolja na recimo 8-9 W ali onda pada s-prženica...sa KF mini V3 to nije slučaj i pretpostavljam da je to zbog jako male komore...
Još uvek se nadam da ću naći način da tu malu komoru iskoristim da ne bude mana već vrlina (a ne vrelina Smile) ali i ako ne uspem koristiću ga u TC-u...tako da najverovatnije ostaje, samo biće mnogo igranja dok ne nađem pravi setup za mene...
  • ezgeta, Oddy
Odgovori
@vukpavlovic74 jel si probao sa šortijem driptipom
  • vukpavlovic74
Odgovori
Nisam...ali cilj mi je da dobijem hladniju paru sa tankom kakvim je stigao iz fabrike. Ako napr staviš, duži/širi drip tip, duži tank, duži bel kep dobićeš hladniju paru ali problem nije rešen. Cilj je da se dobije hladnija para u njegovoj maloj komori - ako to ne uspem sve štetne materije koje se dobijaju na prezagrejanom grejaču ostaju u pari.
napr Naručio sam bel kep od 5ml i s njim će para biti značajno hladnija ali svo đubre koje ispari na temeperaturi preko 240 C (a rekao bih da ovde ima više) ostaje tu iako je para hladna...e sad ako nisam u pravu, recite, meni izgleda ovako Smile
Odgovori
isti problem ti i sa duzim tankom
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)