Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyReview Integra RTA MTL/rDL

Da, i na 2F se danas pojavio...
Ne znam, posle inicijalnog razočarenja sa Nextasisom (možda je i do loših klonova, iako su oba koja sam imao radila ok i imala funkcionalni fazduh), Nextiny me je oduševio, a u ReGen sam se zaljubio. Sada sam, verovatno, previše subjektivan i želim da verujem da će Integra biti dobar, iako im je ovo prvi "ne mesh" RTA Big Grin
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Samac
Odgovori
...kombinacije sa protokom vazduha.

[Slika: Vaz.jpg]

• Oddy
Odgovori
Odgledao sam video kada ga je postavio. Lika su izbacili iz grupe, jer je prodavao atomizere skuplje nego što su koštali novi. Moglo mu se, pošto su bile limitirane serije na koje se čekalo u podužem redu. E sad, postavlja se pitanje koliko je objektivan zbog toga. I sam je prokomentarisao za događaj u videu. Kada se pogleda, sa druge strane, ima smila to što kudi.
Odgovori
.. ja sam misljenja da ce moci lep mtl da potegne... ako sam u krivu .. cekic Smile
.. uzgred, to je treci od cetvorke koju sam pikirao pre mesec dva ..
  • badja007
Odgovori
SXK je poznat po tome da voli da "unapredi" klonove...e sad, to nekad bude odlično (napr, kao kod Pseta) a nekad - hmm...ali dok se ne pojavi recenzija klona, džaba gledamo rec. originala
Jer može da im dune da smanje rupe za pola Smile
Druga stvar (a opet isto Smile)...ovo nije jednostavan ati a neće se prodati u velikim količinama pa ne znam koliko će mu se posvetiti tj hoće li ga otaljati
Možda sačekati recenziju klona
Odgovori
..stigla Integra i na FT.

YFTK Integra Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer
18.59$

[Slika: 4ccd3c6905f6.png]
  • badja007, Oddy
Odgovori
Na FT-u se pojavila Coppervape Itegra.

Coppervape VWM Integra Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer
4ml / 316 SS + PC / 22mm diameter
19.49$

[Slika: c1.jpg]

Show ContentSpoiler:

Coppervape Replacement PC Tank for VWM Integra Styled RTA
4ml
2.30$

[Slika: c4.jpg]

Show ContentSpoiler:

Coppervape PC 510 Drip Tip for VWM Integra Styled RTA
13mm
1.20$

[Slika: c7.jpg]

Show ContentSpoiler:

[Slika: 8dbd5c0e4d42.jpg]

Coppervape VWM Integra Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer
4ml / 316 SS + PEI / 22mm diameter
20.55$

[Slika: c9.jpg]

Show ContentSpoiler:

Coppervape Replacement PEI Tank for VWM Integra Styled RTA
4ml
3.16$

[Slika: c11.jpg]

Show ContentSpoiler:

Coppervape PEI 510 Drip Tip for VWM Integra Styled RTA
13ml
1.63$

[Slika: c14.jpg]

Show ContentSpoiler:

• Bolle, kinkel, mejden, Oddy
Odgovori
Pre dve nedelje mi je @kinkel poslao SXK Integru na probu. Čovek nije ni raspakovao paket kada mu je stigao, samo mi je prosledio. Hvala drug Blush

[Slika: tCKkir5.png]

Ne znam da li je bilo ostataka mašinskog ulja i da li je uopšte bila prljava pošto sam je odmah ubacio u ultrazvučnu kadicu.

[Slika: FecHdkI.png]

Kao što se vidi na slici iznad, rastavljena u sastavne delove ima 8 delova plus drip tip.
Kvalitet završne obrade je odličan, bez ikakvih zamerki.

Postavljanje setapa je relativno lako, mada nije među najlakšim. Kod postavljanja grejača smetaju ove kadice sa "U" vođicama za pamuk, tako da je potrebno alat, preko kojeg se motao grejač, zajedno sa grejačem, postaviti u "U" vođice i onda nogice grejača, jednu, pa drugu, uhvatiti i pritegnuti šrafićima. Ovo je najbolji postupak, jer ako se grejač iskrivi i izađe iz pravca, posle ga je teže vratiti.

[Slika: ckXlorR.png]

[Slika: tXSigbp.png]

Šrafići solidno hvataju, mada hoće da se desi da popuste.
Setap koji je na slikama je VandyVape MTL Superfine Fused Clapton Ni80 2x0.25mm i 0.1mm preko, motano na 2.5mm prečniku. Koristim ga na 12 do 15W.

[Slika: GGGQ1TF.png]

[Slika: MuQ0gEn.jpg]

Ovo sam koristio sa AFC otvorenim na 2 najmanje rupice, eventualno 3. Bio sam zadovoljan kako radi, kvalitetom pare kao i aromom koju je izvlačio, pa nisam više eksperimentisao sa pamukom i setapom. Na sam rad nemam nikakvu zamerku. Sasvim solidan što se mene tiče i solidna ocena. Daje bolje rezultate kada je grejač više podignut, ali ne može previše zbog visine komore.

Nakon ovog, postavio sam setap sa meshom umesto pamuka.

[Slika: zDRptkC.png]

[Slika: FZ1c3HW.jpg]

Radi fino sa meshom. Ono što je veoma bitno je da je prečnik mesh rola 3mm kako bi pokrio "U" vođice i kako ne bi bilo mesta između da prođe tečnost iz kadica u deo gde je grejač.

[Slika: A8pipjR.jpg]

Iako može mesh, Integra jednostavno nije predviđena za taj tip setapa. U potrošena 3 tanka, jednom mi se desilo da tečnost ipak pronađe put do komore i poplavi je.

Što se dimenzija tiče, ovo su neke koje sam izmerio:

[Slika: MqLiQPK.png]

[Slika: b6K75py.png]

I dimnjak je širine 4mm.

Problem koji sam imao sa SXK Integra RTA je kontrola tečnosti i punjenje.

[Slika: N85PgPx.png]

Kontrola tečnosti je rešena tako da se okretanjem drip tipa, okreće dimnjak koji je dole zavrnut navojima za disk. Disk leži na dno tanka i ima hod levo-desno gde otvara i zatvara kanale.

[Slika: nXhm2ho.jpg]

Svi navoji su u jednom pravcu, nema kontra navoja. Disk i dimnjak moraju da se zašrafe samo kroz plastični tank, ne mogu posebno pa da se provuku.

[Slika: K8huW7o.png]

Kada se ovako sve postavi, onda se zavrne kapa gore.

[Slika: t6ixoEF.png]

Problem je što je vrh dimnjaka širi, jer u njega ulazi 510 drup tip. Preko tog dela se postavlja metalna kapa, koja ima gumicu iznutra da dihtuje oko dimnjaka. Sa gumicom koja dolazi (a probao sam da postavim i drugu, veću, manju...) ovo toliko dobro zadihtuje, da zavrtanjem i odvrtanjem metalne kape se okreće i kontrola tečnosti. Toliko je dobro uhvaćeno da ne može sam dimnjak da se rotira preko drip tipa jer ga drži gumica kape.
Zbog ovoga se dešava da kada se ovrće kapa da se dospe tečnost, okrene se i disk za kontrolu tečnosti, koji otvori kanale i napravi se potop deka. Dešava se da se odvrtanjem kape odvrne i kompletan dimnjak sa diska koji ostane na dnu tanka.
Kada se dospe tečnost, zavrtanjem metalna kapa uhvati dimnjak sa diskom i zatvori kanale. Posle se ne mogu otvoriti okretanjem drip tipa.

Uz svo ovo zezanje, metalna kapa se zavrće na plastični tank, plastične navoje, koji često ne uhvate dobro.

Rešenje koje sam našao je punjenjem odozdo odvijanjem deka i punjenjem kroz kanale za dotok tečnosti. Odvije se prsten koji pričvrćuje dek za ostatak atomizera i onda se hvatanjem za 510 pin isčupa dek napolje, koji se drži gumicama za zidove atomizera.

Iako je solidan atomizer što se tiče performansi, konstrukciono rešenje oko punjenja i kontrole tečnosti me je ubilo u pojam. Čak i da radi sve ok, plastični tank sa navojima i metalna kapa na njega....pitam se koliko će trebati dopunjavanja da se polomi plastika ili pokvare navoji...
  • badja007, Bolle, kinkel, Pukan, Samac, taunus, vukpavlovic74
Odgovori
Bravo za recenziju, uaaa za tank Smile
Napravio si mesh roll koji ima 3 mm i nema praznog prostora u sebi? Ili si napravio nekoliko krugova mesh-a a rupe zapušio vatom (cini mi se da bi to bio bolji pristup jer bi se dobilo odlicno natapanje a tecnost ne bi mogla da prodre u build deck)...izvinjavam se ali ne vidim na slici dal je u pitanju vata ili odsjaj na mesh-u?
Nesto mi govori da natapjuci materijal ne treba da prelazi L drzace...a to sam video i u nekoj od recenzija...tj po mom misljenju mesh treba da ide do milimetar ispred L profila a dalje vata koja bi i zapusila L profil (onda nema sanse da procuri)
Ako budes imao volje da probas, javi rezultat a ako ne, Kinkele molim te daj mi ati na pola sata pre nego što postaneš grub s njim Smile...
Ody, izvini sto ja kao daleko neiskusniji mesh-adzija iznosim (sulude) ideje al imam trip da bi ati sa takvim setup-om poleteo...
Odgovori
Mesh rol je debljine 3mm, koliki je i prečnik "U" vođica na ulazu u kadice za tečnost. Ne znam šta su L držači.

[Slika: AA9HCKb.png]

Probao sam da stavim vatu i može tako, radi lepo, ali je previše zezanja.
  • Samac
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)