Meni stiže od nedelje, plaćen, nego ovi praznici pa sam reko čoveku da se ne cimamo zbog slanja, da šalje od nedelje neki dan, odavde iz Srbije od kolege, nisam hteo iz kine, uvek više volim kod nas da pazarim.
Stigo mi danas mališa, doduše da budem iskren kad sam pitao kolegu koji ima višegodišnji parilački staž kakav je true, on mi reče teška sklepotina! E sad ja ga nešto malo probao danas i nečini mi se da je baš tolko loš. Ali ajd da prodje neko vreme pa ću onda da ga komentarišem.
Ovaj post su pohvalili:2 korisnika su dodala Pohvalu za @mejden • Oddy, Samac
Pa i nije baš za sve duvane. Uglavnom mi je reper Parlament, i pokazalo se da nisu jedan za drugoga, što se tiče nekih drugih duvana mož da prodje, u principu nije loš atomizer ali nije za sve duvane, konkretno za parliament, FP je ok, cigar je isto ok, doduše nisam ga još isprobao sa nekim drugim još duvanima koje imam ali tako stoje stvari za sada.
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @mejden • Marekg
(11-05-2019, 20:46)mejden Piše: Pa i nije baš za sve duvane. Uglavnom mi je reper Parlament, i pokazalo se da nisu jedan za drugoga, što se tiče nekih drugih duvana mož da prodje, u principu nije loš atomizer ali nije za sve duvane, konkretno za parliament, FP je ok, cigar je isto ok, doduše nisam ga još isprobao sa nekim drugim još duvanima koje imam ali tako stoje stvari za sada.
Parlament nisam na njemu probao, ali cohiba mi je odlicna.
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @Marekg • mejden