Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: mejdenPreview Vendy vape Berserker V 1.5 Mini MTL RTA

Kad se pojavio ovaj atomizer odmah sam znao da ću da ga nabavim. Čim se pojavio u preorderu ja sam se čekirao. E sad pošto je verzija V1.5 mini, mislim da nema tu nekih bitnih razlika sa starijim bratom od 24mm.Sem nekih inovacija što se tiče topkepa i naravno manjeg tanka. U razgovoru sa nekim recenzentima koji su ga već dobili, potvrdili su mi da se radi o pristojnom atomizeru. Mnogi nisu bili zadovoljni sa verzijom od 24mm,ali što se mene tiče, apsolutno mi je ok i ta verzija, nikad mi nije dao ruću paru, uvek hladnu kako god mu namestim setap. Ipak neke arome malo deformiše, recimo baš Parliament na njemu mi i nije za pohvalu, ali gro aroma koje sam koristio na njemu su sasvim korektne. U mojoj je stalnoj postavci, uvek.! E sad sa novim minijem V1.5, videćemo, trenutno mi je u tranzitu, pa kad dojaše javljamo utiske!

[Slika: 3AsXcZp.png] [Slika: 7qsKcIA.gif] [Slika: d4HQB8C.jpg] [Slika: PSUWUS5.png] [Slika: ESM5Ojb.png] [Slika: MikN8vP.jpg] [Slika: hXzaHwq.jpg] [Slika: sO8weCx.jpg]

[-] Ovaj post su pohvalili:
  • bozo, Oddy, Samac, vukpavlovic74
Odgovori
Na starijem bratu mi je bio preuzak cug...kakva je ovde situacija? Drugo pitanje - da li Brskr 1.5 običan i mini imaju istu količinu vazduha?
Mnogo mi se sviđa što je centralna rupa ovako razvučena i ako ima iole više vazduha nego stariji brat, vredelo bi ga nabaviti (obzirom da je punjenje-curenje rešeno)...
Sa staklenim tankom ima gotovo high end izgled...baš je lep
  • Oddy
Odgovori
Betova recenzija u kojoj poredi sa V1!

• mejden, Oddy
Odgovori
Bet, nije izbacio minija još, mislim V1.5 mini, ja se nadam da ima nešto malo bolje u odnosu na 24mm
EDIT:mislim želeo bih da su napravili barem neki pomak u odnosu na 24mm
Odgovori
E, malo sam probao minija i pošto još uvek nemogu da dajem neki sud o ovom atomizeru, jer je tek jadan dan kod mene, ali mogu da kažem da i nisu napravili loš posao. Naime u poredjenju sa klasičnim minijem, V1.5 mini primetio sam daje jači TH, aroma dobra, samo sam jednu tečnost koristio za sada, ali definitivno jači TH, good aroma, primetio sam da se mnogo manje zagreva kompletan atomizer, daje lepu punu paru, i što mi se još svidja daje hladnu paru! Lak je za setap, slabije se javlja kondenz, i dobra zamisao zatvaranja topkepa, e sad kolko će to da traje, vreme će da pokaže. U odnosu na mini MTL RTA malo je višlji, višlja mu je i komora, a i konus mislim da mu je drugačiji, zaobljeniji, neznam al videćemo još, tek smo na početku. E sad nesvidja mi se samo pakovanje, nekako izgleda siromašno, da su barem stavili još jedno staklo eventualno neku plasiku, ovako ima ona metalni koji ničemu ne služi, osim možda za neko slikanje.!
  • Bolle, kinkel, Oddy
Odgovori
Što se tiče poredjenja sa V1.5 i V1.5 mini, tu je situacija da je mini višlji za 5-6mm,odokativno,ali su zato komora i čunak identični.
  • Oddy
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)