25-04-2019, 10:05
Oću ovih dana da naručim neke arome sa JF, pa sam hteo da pitam jel se dobija neki tracking number kod njih, ili samo platiš i čekaš da stigne paket?
|
|
25-04-2019, 10:05
Oću ovih dana da naručim neke arome sa JF, pa sam hteo da pitam jel se dobija neki tracking number kod njih, ili samo platiš i čekaš da stigne paket?
27-04-2019, 12:20
Jel probao neko od JF BH i Mild seven? Kakve su, na šta podsećaju, mislim jel su slične sa nekom aromom, koja je kod nas dostupna? Jel vredi uzimati ih?
27-04-2019, 12:37
Dobro si me podsetio na BH i Mild Seven...ne znam da li mi je ostalo nešto, a ako je ostalo, da li im je istekao rok...
BH mi je ok, više mi je osvežavajuća, kiselkasto-slatkaste note, ali ništa napadno, svidela mi se i voleo bih da mi je ostalo nešto pod rokom trajanja da ubacim u neki atomizer. Mild seven...je ok, ali je bilo nešto u njoj, meni monotono, što mi se nije svidelo. Rekao bih da se čokolada i orašasto prožimaju kroz duvanski šmek.
27-04-2019, 12:40
Ja sam negde pročitao da te alkoholne arome, mogu i posle isteka roka da se koriste. Neznam kolko je to tačno.
27-04-2019, 12:44
Ako miriše ok, izgleda ok, napravim 10ml, probam sutradan na driperu i ako je i tu ok, onda pravim 50-100ml
![]() Ovo radim sebim, tako da je na sopstveni rizik.
27-04-2019, 15:40
Meni se nikad ni jedna aroma/tečnost nije pokvarila. Nekima je prošao rok po 5 godina, ja ih smućkao i stajale mi po 2-3 godine...ovo verovatno zvuči kao da sam za Lazu al te arome mi je poklonio prijatelj koji ih je prodavao i koji mi je rekao te arome nemaju rok trajanja (u funkcionalnom smislu)...ni ostale arome/tečnosti kojima je istekao rok, nisu mi odavale različit ukus od regularnih
Daleko od toga da savetujem druge da ovako rade...ovo je samo moje mišljenje a najbolje se pridržavati preporuke proizvodjača
30-04-2019, 09:35
BH lepa duvanska a Mild 7 Nije loša ali smrdi u kući bože sačuvaj, znaci smrdi.
Tako da, možda će neko da se buni, ja je nisam zbog toga pario, jedino napolju, kući no no, previše za moje okruženje (a i mene). Trying to stay sane is a life time hobby
|
|
« Starije Teme | Novije Teme »
|