Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: MiniMJuice Factory

Oću ovih dana da naručim neke arome sa JF, pa sam hteo da pitam jel se dobija neki tracking number kod njih, ili samo platiš i čekaš da stigne paket?
Odgovori
Platis i cekas!
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • mejden
Odgovori
Arome naručene!
  • Samac, vukpavlovic74
Odgovori
Jel probao neko od JF BH i Mild seven? Kakve su, na šta podsećaju, mislim jel su slične sa nekom aromom, koja je kod nas dostupna? Jel vredi uzimati ih?
Odgovori
Dobro si me podsetio na BH i Mild Seven...ne znam da li mi je ostalo nešto, a ako je ostalo, da li im je istekao rok... Confused
BH mi je ok, više mi je osvežavajuća, kiselkasto-slatkaste note, ali ništa napadno, svidela mi se i voleo bih da mi je ostalo nešto pod rokom trajanja da ubacim u neki atomizer. Mild seven...je ok, ali je bilo nešto u njoj, meni monotono, što mi se nije svidelo. Rekao bih da se čokolada i orašasto prožimaju kroz duvanski šmek.
  • mejden
Odgovori
Ja sam negde pročitao da te alkoholne arome, mogu i posle isteka roka da se koriste. Neznam kolko je to tačno.
Odgovori
Ako miriše ok, izgleda ok, napravim 10ml, probam sutradan na driperu i ako je i tu ok, onda pravim 50-100ml Big Grin
Ovo radim sebim, tako da je na sopstveni rizik.
Odgovori
Nista strasno, mogu da stoje.
..a drip je tu Ok
  • Oddy
Odgovori
Meni se nikad ni jedna aroma/tečnost nije pokvarila. Nekima je prošao rok po 5 godina, ja ih smućkao i stajale mi po 2-3 godine...ovo verovatno zvuči kao da sam za Lazu al te arome mi je poklonio prijatelj koji ih je prodavao i koji mi je rekao te arome nemaju rok trajanja (u funkcionalnom smislu)...ni ostale arome/tečnosti kojima je istekao rok, nisu mi odavale različit ukus od regularnih
Daleko od toga da savetujem druge da ovako rade...ovo je samo moje mišljenje a najbolje se pridržavati preporuke proizvodjača
  • badja007, mejden, Samac
Odgovori
BH lepa duvanska a Mild 7 Nije loša ali smrdi u kući bože sačuvaj, znaci smrdi.

Tako da, možda će neko da se buni, ja je nisam zbog toga pario, jedino napolju, kući no no, previše za moje okruženje (a i mene).
Trying to stay sane is a life time hobby Good
  • mejden, Oddy
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)