Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: GuruELDA arome

(27-06-2019, 10:44)pablo Piše: Ove Elda nisu skupe a ide mali % doziranja,jedino za mix neki a ovako solo nikako.

Izvini, @pablo , ali Juice factory/Vaping zone, Inawera, i još poneke se sve doziraju na male procente i i te kako mogu i solo, spadaju u tzv "superkoncentrovane" arome.
I, po mom subjektivnom mišljenju, što manje arome u tečnosti, (max 5%) to bolje. Prvo zato što su arome jedini nedovoljno poznat
sastojak tečnosti, a drugo, da se ne lažemo, iz ekonomskih razloga. Radije ću dati i 1000 din. za 10ml arome od koje ću dobiti 400-500ml tečnosti, nego istu sumu za aromu koja će dati 100ml.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • mejden, pablo, Pedja, Pukan, Samac
Odgovori
@Estariol svako kupuje ono sto mu odgovara a naravno da sam i ja za varijantu da 10ml arome=400-500ml tecnosti... Moje misljenje je da su Elda arome dobre(?) za mix a ne za solo varijantu bar po meni...
Ne volim takve solo arome da parim pa sam zato napisao da nisu za mene a da ima drugih proizvodjaca od kojih moze i vise da se napravi i mozda su bolje(nisam probao Elda) to stoji...
Ako sve bude islo po planu,bice jos jedna radnja el.cigara koja ce biti drugacija od ostalih ali za sad samo toliko..
Mada slabo smo mi trziste za skupe tecnosti,original atije ili modove rucni rad(nemaju ljudi para)..
Ako su ove Elda dobre arome,onda ekstra posto nisu skupe ali videcemo a sva sreca pa svi imamo internet i mogucnost narucivanja drugih aroma,tecnosti itd..
Svi koji drze radnje sa el.cig idu na to da zarade a ne da budu na 0,tako da je ovo jedan veliki biznis ali mi smo jos mali da ispratimo to(male plate,jos ko ima decu..)

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
  • Estariol, Samac
Odgovori
Sve se slažem. Ja sam duvandžija, ne pravim mikseve, pa sam iz tog ugla sagledao tu tvoju rečenicu. Bitno da smo se na kraju razumeli Smile Good2
  • pablo
Odgovori
Imao sam oko 250 ml tečnosti od Inawera-e, Vanilla for Pipe...meni užasna tečnost...nema dovoljno duvana za MTL a za DL - smrduljak...juče sam ljuljnuo 10ml Elda Strawberry Breeze arome u to i danas je vrlo podnošljiva za DL upotrebu
Odgovori
Sve te IW Pipe nikako preko 1.5%, pogotovo ako duze "leze".
Sve preko toga je nakon leskarenja veoma otuzno, ali moze u mix.
  • vukpavlovic74
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)