Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyIskustva sa carinom

A jel ima neko iskustva sa recimo kad se naruče više paketa, četiri pet, ali ne od istog prodavca, i pogodi se da stgnu u pet šest dana, a onaj koji stigo prvi još stoji na carini, jel carina može nešto to da poveže, kao ovaj nešto mnogo naručuje, aj da ga rebnemo malo više ili, kad carine oni idu po danima prispeća, mislim to pitam jel mi se sad baš pogodilo tako da imam par paketa, sve različite stvari ali pošto sam par puta overio dobro na carini ali kad sam ja fizički sa robom bio na carini, mada to su bile količine robe, ovo sad je zezanje, pa koga zmija ujede i guštera se plaši. Zato pitam, dal gledaju to, kao vidi ovom stiglo tri atomizera(različitih i ne u isti dan) pa vidi sad mu stižu arome... ajd da mu ubijemo carinu. Mislim ja sam za to da platim pošteno, ali sa njima nikad nisi načisto.
Odgovori
Imao sam do 4 paketa u isto vreme na carini, nisu mi pravili nikakav problem. Sve je redovno bilo.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • mejden
Odgovori
Ne verujem. Dnevno hiljade paketa stiže, čisto sumnjam da bi se bavili koliko paketa je stiglo na jednu adresu

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока

Poručila sam sa Alija punjač 19.03. Poleteo je 25.03, 25.04 stigao na našu carinu. Jutros zove poštar (ne znam sta mu bi? Prvi put u životu...) kaže, ima neki paket za mene iz Kine
Do sada mi je sve od opreme sa Aliexpres-a stizalo za 2 nedelje, ovo 42 dana

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока
  • mejden, Oddy
Odgovori
(30-04-2019, 10:38)Oddy Piše: Stigao paket sa NS carine. 2 atomizera i dodatni tank. Prošlo bez carinjenja Shok
Кажем ја, нешто ми се чудно понашају.

Послато са IQ1019N уз помоћ палца
  • Oddy
Odgovori
Sad stiže status, bezveze poslaše me na carinu, za jedan bedni atomizer. Mada i nije strašno na osnovu svih paketa koji su mi prošli direkt sa otpremom na kućnu adresu, mora nekad nešto i da se plati.
Odgovori
Kad je tako, onda bolje da je za jedan nego za 3-4 Big Grin
Odgovori
Ma nebitno, prošlo je.....
Odgovori
Ladno na mod koji je ležao na carini ravno 2 nedelje,i kostao 26$ naplatili 657 din carinu
Koji lopovi
Odgovori
U suštini tu su ti, a možda i malčice nižu, cenu i uzeli za obračun PDV-a...
  • Oddy
Odgovori
Pa da, 20% PDV plus troškovi pošte, koji nigde ne pišu, a koji su oko 150din za otvaranje paketa.
Nama sa NS carine je uvek tako Big Grin
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)