Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: BigBudInfo VAZNO! Uporedni pregled transparentnosti proizvođača aroma o sastojcima

Jedan izuzetno koristan i neophodan thread na ELR forumu o najpoznatijim proizvodjacima aroma i njihovoj transparentnosti i spremnosti da predoce korisnicima sto vise informacija o svojim proizvodima tj aromama, njihovim sastojcima, testovima i drugim potrebnim informacijama.

Ako proizvodjac neke aroma ima sarenu nalepnicu, cool ime i strava naziv arome, to uopste ne znaci da su te arome kvalitetne.
Link ka originalnoj temi:
http://forum.e-liquid-recipes.com/t/dike...c/149506/1

Vredi procitati!
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, Estariol, Oddy, Pukan, vukpavlovic74
Odgovori
Super stvar.
Arome su jedna od najvećih nepoznanica u svetu e-ciga, bile i ostale, čast pojedinim proizvođačima.
Odgovori
Svaka čast na postu!
Ni reči o Vaporever-u i Juice factory koji su 99% moje parilačke rutine...
Verovatno su u onom mrklo-crnom delu sa VZ aromama Dodgy
Odgovori
Da, nema ih @vukpavlovic74, baš sam i ja obratio pažnju, jer ih isto koristim. Undecided
Tešim se jedino što su visokokoncentrovane pa je dovoljno dadati 1.5 do 3% i što parim MTL pa je i generalno potrošnja tečnosti relativno mala.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • BigBud, vukpavlovic74
Odgovori
Juice Factory = Vaping zone
Vaporever mislim da pakuje ponešto i od TPA, i od VZ i od FA, a možda i od Inawere.
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)