Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: mejdenVaping Zone

Pošto stalno pričamo o aromama koje su slične sa Vaping Zone aromama, dali je neko imao iskustva sa ovim aromama i u poredjenju, a na osnovu priča da imaju sličnosti sa JF i Vaporever aromama, koje su bolje. Na koji način možemo da dodjemo da Vaping Zone arome? Koje su cene u poredjenju sa sličnim aromama? Šta je bolje? Ajmo to da razradjujemo u ovoj temi. Mnogi kažu da su Vaping Zone arome u samom vrhu aroma.!!!!
Odgovori
Koliko je meni poznato, mogu da se nabave samo sa njihovog sajta. Uzimao sam 2 li 3 puta, pa sam se prebacio na JF jer su arome bile identične, a jeftinije. Uzimao sam duvanske, ostale nisam probao, tako da za to ne mogu da kažem šta je i kako je.
Onda je Vaporever stigao u Srbiju i prestao sam da se zezam. Jedino mi je žao što Real Cigar nisam pronašao kod Vaporevera, pošto mi je to bila najviše korišćena aroma više od 2 godine.

U suštini, JF, VZ, Vaporever, po mom mišljenju, jedno te isto.
Mada...kada bolje razmislim...možda ću biti veoma subjektivan, ali su mi iz nekog razloga Vaping Zone arome ostale u najlepšem sećanju. Kao da su te arome bile ono pravo. Ne znam što...
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • mejden
Odgovori
A što je najluđe mislim da na VZ-u vise I nemaju Real Cigar...bar ne pod tim imenom
Sve ostalo može da se nadje kod komšija - Vaporever...a grehota, RC mi je omiljena aroma...neko je tvrdio da je 7 stars slična RC-u, ali realno ni blizu
  • Oddy
Odgovori
Mene interesuje samo french pipe, cigar, Parliament i black cigar
Odgovori
@vukpavlovic74 , ako se ne varam, Real Cigar je sada "SC-VZ CIG SUPER CONCENTRATED FLAVOR"
  • vukpavlovic74
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)