Pošto stalno pričamo o aromama koje su slične sa Vaping Zone aromama, dali je neko imao iskustva sa ovim aromama i u poredjenju, a na osnovu priča da imaju sličnosti sa JF i Vaporever aromama, koje su bolje. Na koji način možemo da dodjemo da Vaping Zone arome? Koje su cene u poredjenju sa sličnim aromama? Šta je bolje? Ajmo to da razradjujemo u ovoj temi. Mnogi kažu da su Vaping Zone arome u samom vrhu aroma.!!!!
21-04-2019, 23:02 (Poslednja izmena: 21-04-2019, 23:05 od Oddy.)
Koliko je meni poznato, mogu da se nabave samo sa njihovog sajta. Uzimao sam 2 li 3 puta, pa sam se prebacio na JF jer su arome bile identične, a jeftinije. Uzimao sam duvanske, ostale nisam probao, tako da za to ne mogu da kažem šta je i kako je.
Onda je Vaporever stigao u Srbiju i prestao sam da se zezam. Jedino mi je žao što Real Cigar nisam pronašao kod Vaporevera, pošto mi je to bila najviše korišćena aroma više od 2 godine.
U suštini, JF, VZ, Vaporever, po mom mišljenju, jedno te isto.
Mada...kada bolje razmislim...možda ću biti veoma subjektivan, ali su mi iz nekog razloga Vaping Zone arome ostale u najlepšem sećanju. Kao da su te arome bile ono pravo. Ne znam što...
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @Oddy • mejden
A što je najluđe mislim da na VZ-u vise I nemaju Real Cigar...bar ne pod tim imenom
Sve ostalo može da se nadje kod komšija - Vaporever...a grehota, RC mi je omiljena aroma...neko je tvrdio da je 7 stars slična RC-u, ali realno ni blizu
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @vukpavlovic74 • Oddy