Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: SamacPreview Desire MORE-PRO Pod System

[Slika: c5371ec4edbd.jpg]

[Slika: 86bdcfcaff95.jpg]

Osnovne karakteristike.

[Slika: d25d605fdd04.jpg]

[Slika: e8ea447fc13e.png]

[Slika: ec9a28c5b96b.png]

Baterija ima kapacitet od 1000mAh-a.

[Slika: ac241228295a.jpg]

Puni se preko USB.

[Slika: 8b5802b7d768.png]

Prekifac je sa prednje strane.

[Slika: 06fab6602831.png]

Kertridz je zapremine 2ml.

[Slika: 33e9cf481b69.png]

U kertridzu je grejac od 1.2Ω.

Otvor za punjenje je sa strane.

[Slika: 85a26d8e5652.png]

Punjenje.

[Slika: 101fcbcf4706.jpg]

Konekcija je magnetna.

[Slika: c5d7bc040b4d.jpg]

[Slika: f8b1ee00c15f.png]

[Slika: a568e197b2f8.png]

Zastita je prisutna.

[Slika: f97abc4bd258.png]

U ponudi su tri boje.

[Slika: b496fa626f6c.png]

Pakovanje.

[Slika: 028f072a3583.jpg]

[Slika: e7d50ad114ba.jpg]

Trenutna cena na Aliju je 10.79$,
[Slika: d577713a5482.png]
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • badja007, Bolle, Oddy
Odgovori
trebalo bi sutra ili prekosutra da mi stigne jedan ovaj dizajer, mada mislim da je čista zajebancija u odnosu na moje atomizere, al ajd podlegoh hajpu.
Kad rekoh hajp, mislio sam na hajp sa podovima. Patos hajp!
  • badja007, kinkel, Oddy, Samac
Odgovori
Ovo uopšte nije tako loše!!
  • kinkel, Samac
Odgovori
Utisak?
  • kinkel
Odgovori
i kad dodje vreme .. probaj premotavanje grejaca. pod mi se svidja
Odgovori
Već sam promenio pamuk, može bez problema, e sad još nisam provalio kako da odvojim žice, al provaliću i to.
Utisak:ima pare dovoljno, možda malo toplija, al kad provalim kako da skinem žicu, stavio bi malo deblju, pošto mislim da je na njemu žica ispod 0.25, odličan th daje, ja sam u jedan kertridž stavio parlament, i šta znam aroma onako, sigurno nije kao na bersu, al evo sad baš probam ovaj drugi kertridž, tu sam sipao tribecu i odlično je sve. Sve super sa free base, uopšte nema šanse da koristim nicsalt. Iovako imam povišen krvni pritisak još mi treba nicsalt. Za prvi utisak dobro je. Stigao mi još jedan pod, al za njega javljam kad ga stavim u pogon.Kad sam rekao žice mislio sam na nožice od grejača.!
  • Bolle, kinkel, Oddy, Samac
Odgovori
Da li su "ustinute" kao u ovom slucaju?

PS
..kada dodje do otvaranja posalji nam fotku na analizu!
Odgovori
Nisu uštinute al su tu gde se konektuju na bateriju ima dva valjka i onda su ugurane izmedju tog metalnog valjka koji vrši konekciju i oboda plastičnog kroz koji je uguran taj valjak, ma može sigurno da se i to poskida al nosam imao strpljenja, nego sam samo spalio grejač i provukao vatu. Ali poslaću sliku sigurno kad menjam vatu.
Pogrešno sam poslao, trebao sam u Desire More pro. Ako može da se premesti post, ako ne niša. Moja greška. Izvinjavam se!
Odgovori
[Slika: A0cO7MH.jpg]
[Slika: NzYQOC9.jpg]
[Slika: ZlP7KUY.jpg]
[Slika: mBXoGQs.jpg]
[Slika: 4epeNTb.jpg]
rešen problem, vrlo prosto, izbiju se ova dva zlatna valjčića i to je to

Probah i sa0. 25 teže se vraćaju pinovi u ležište, izgleda da je ipak bolje tanja žica, neznam moguće da je 0.20 a prečnik bi trebao da bude 1.4-5mm
  • kinkel
Odgovori
veliki plus je mogucnost premotavanja grejaca i to sto ima metalnu komoru i dimnjak. po meni dimenzja je ok, al mogao je biti i malo manji.
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)