26-06-2019, 20:51 (Poslednja izmena: 26-06-2019, 20:53 od mejden.)
trebalo bi sutra ili prekosutra da mi stigne jedan ovaj dizajer, mada mislim da je čista zajebancija u odnosu na moje atomizere, al ajd podlegoh hajpu.
Kad rekoh hajp, mislio sam na hajp sa podovima. Patos hajp!
28-06-2019, 11:22 (Poslednja izmena: 28-06-2019, 11:33 od mejden.)
Već sam promenio pamuk, može bez problema, e sad još nisam provalio kako da odvojim žice, al provaliću i to.
Utisak:ima pare dovoljno, možda malo toplija, al kad provalim kako da skinem žicu, stavio bi malo deblju, pošto mislim da je na njemu žica ispod 0.25, odličan th daje, ja sam u jedan kertridž stavio parlament, i šta znam aroma onako, sigurno nije kao na bersu, al evo sad baš probam ovaj drugi kertridž, tu sam sipao tribecu i odlično je sve. Sve super sa free base, uopšte nema šanse da koristim nicsalt. Iovako imam povišen krvni pritisak još mi treba nicsalt. Za prvi utisak dobro je. Stigao mi još jedan pod, al za njega javljam kad ga stavim u pogon.Kad sam rekao žice mislio sam na nožice od grejača.!
28-06-2019, 15:19 (Poslednja izmena: 28-06-2019, 15:22 od mejden.)
Nisu uštinute al su tu gde se konektuju na bateriju ima dva valjka i onda su ugurane izmedju tog metalnog valjka koji vrši konekciju i oboda plastičnog kroz koji je uguran taj valjak, ma može sigurno da se i to poskida al nosam imao strpljenja, nego sam samo spalio grejač i provukao vatu. Ali poslaću sliku sigurno kad menjam vatu.
Pogrešno sam poslao, trebao sam u Desire More pro. Ako može da se premesti post, ako ne niša. Moja greška. Izvinjavam se!
28-06-2019, 16:56 (Poslednja izmena: 28-06-2019, 17:44 od mejden.)
rešen problem, vrlo prosto, izbiju se ova dva zlatna valjčića i to je to
Probah i sa0. 25 teže se vraćaju pinovi u ležište, izgleda da je ipak bolje tanja žica, neznam moguće da je 0.20 a prečnik bi trebao da bude 1.4-5mm
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @mejden • kinkel