Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: vukpavlovic74Zapalite li ponekad?

Cigare sam ostavio iz zdravstvenih razloga, pa prelaskom na e-cig nikada nisam imao potrebu da zapalim.,

sem ponekad od drugara probam iz znatizelje dim-dva,
da vidim kako to sve izgleda.,
ali mi smrdi i odvraca..

Nemam jak karakter niti srce od kamena,u srednjim sam godinama.,i ono vreme kada se ima sve manje i manje prijatelja i rodbine.,pa zapalim kada se neko rastaje sa dusom..

Inace nema tu pravila.,i znam neke ljude sa bas jakim karakterom i(za nepoverovati) jer su se vracali opet na cigare i nakon uspesnog prestanka vejpa!!

tako da se sve vrti u krug.,i ako se ne pazi ili uoci na vreme - opet se vracas na ono najgore i na sam pocetak..

http://forum.vejper.com
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • mejden, Oddy
Odgovori
Stoje mi dve kutije Monte Karla u komodi gde držim svu opremu za e-cig. Jedna još u celofanu, druga načeta. Stoje tako od kada sam prvu e-cig uzeo. Redovno čačkam po toj komodi, vadim i vraćam stvari, preturam i sve pored te dve kutije. Zanimljivo je da ih posmatram kao nešto totalno nebitno i tek sada, kada sam počeo da pišem ovaj post sam ih se setio.
Vremenom sam postao totalno indiferentan na cigarete. Ne dešava mi se ni u jednoj kombinaciji da mi one padnu na pamet kao neka alternativa, recimo kada krenem negde, a zaboravio sam e-cig. Ono što je zanimljivo je da mi se dešava da krenem u grad nešto da odradim, kupim i zaboravim e-cig u stanu. Bude mi frka kada skontam da sam zaboravio, međutim opušteno preguram i pola dana bez nje. Podsetim se da sam zaboravio kada refleksno hoću da povučem paf, ali skoro u istoj sekundi i zaboravim na nju.
U početku je bilo, kada vidim nekog da povlači dim cigarete, intrigantno i golicalo me je na sekundu-dve, ali već dugo sam takve momente totalno isključio iz glave.
  • badja007, mejden, Vapoholic
Odgovori
Pre desetak dana sam sa drugarima sedeo u nekom kafeu i dobro smo se zapili, i ja reko drugaru koji je bio tu do mene, a on celo veče purnja li purnja, ustvari svi koji su bili te večeri puše. Reko ja njemu daj jednu baš da probam, i uzmem i zapalim i katastrofa, smrdi mi, haos. Povuko dva dima i dao sam mu, reko drži ovo s****,. A primetio sam da kad sam uzeo cigaretu i počeo da vučem, sve mi bilo neobično, i kad sam pripaljivao i dok sam je držao, kao da nikad nisam pušio. A iza mene je 35 godina pušačkog staža, katastrofa.!
  • badja007, Oddy, Vapoholic, vladimirkrstic
Odgovori
Код мене и даље исто ево већ 4 године....никад више цигарета у уста. Смем да потпишем ако запалим нек ми гиљотином одсеку главуџу ако је дозвољено

Послато са IQ1019N уз помоћ палца
  • badja007, mejden, Vapoholic
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)