22-04-2019, 21:40

опуштена екипа...само напред 
Послато са Леново К6-Ноте уз помоћ ножног палца!
|
|
22-04-2019, 21:40
![]() ![]() опуштена екипа...само напред ![]() Послато са Леново К6-Ноте уз помоћ ножног палца!
Hvala @Guru
Video sam i to nije bilo samo jednom Bilo mi je glupo u početku da @Vapoholic -u odmah vraćam pohvalu, ali...moram. Vapo, hvala za sve! Ogroman posao je i Vapoholikova zasluga...ogroman. Takođe, hvala svima koji provodite vreme ovde, napišete svoje mišljenje, ostavite neki komentar. Nadam se da će ostati sve ok i da će svima biti prijatno
30-04-2019, 08:37
Ma samo cepajte, konačno normalna atmosfera, nema komunalne policije da smara, nema malih oglasa (vrhunski potez BTW
), nema 234 moderatora, administratora, prosta pravila, ugodan dizajn... Priča se, zeza se, vidim i ozbiljne recenzije, sve što jedan vrhunski forum treba da ima. Ljudi su ljudi pre svega, tako i treba da bude, nema mesta za foliranje, svi pilići su se odavno ispileli Ja sam u zadnje vreme slabije prisutan svuda sem na FB ali sve mi deluje da će se praksa malo promeni, forum je prva liga ![]() ![]() Svaka čast tvorcima a i članovima
Trying to stay sane is a life time hobby
19-05-2019, 01:23
Zeleo bih da zahvalim forumu na prelepom poklonu. YFTK Kayfun Lite 2019 je stigao jutros. Prelep, odlican i vredan poklon koji za mene ima veliku emotivnu vrednost.
Hvala puno, da radite 300 godina. ![]() matchy-matchy
29-05-2019, 14:16
Danas stigao paketic, kad ono...
...YFTK Kayfun Lite 2019! Zahvaljujem se Forumu na poklonu!!! Naravno, nastavljamo druzbu...u istom tempu.
Svaka čast @Samac na angažovanosti imaš od mene +1pohvalu!!
I samo jedna konstruktivni predlog bez da se shvati pogrešno,. Ako možeš malo da se baciš na rta rdta... mnogo bi značilo nama koji neznamo! Tenkju!!!
Свака му част, човек се труди максимално.
Ја кад видим његов пост, откачим га да је прочитан без отварања, пошто ме под системи не занимају. Без увреде, ово је моје виђење......треба мало да промеша и из другог шешира. Послато са Леново К6-Ноте уз помоћ ножног палца! |
|
« Starije Teme | Novije Teme »
|