Slažem se s tobom, međutim, za tečnosti sa velikim procentom VG treba veći % arome, jer je VG "guši", ali daje gustu paru za jurenje oblaka, dok je PG primarno nosilac arome a para mu je prilično retka i bledunjava.
A kako onda objašnjavaš aromu Vaporever french pipe, cigar,.... gde je doziranje 1.5-2%,ja pravim 60/40vgp.Dali su one koncentrovanije i jače, u odnosu na ove druge koje se doziraju u većim procentima. Meni na 60/40vgp super para i mislim da bi bila neznatna razlika na 70/30 vgp, u količini pare. E sad vezivanje arome za bazu, neznam, slažem se da sa većim procentom vg treba i više arome, ali razlika je drastična od 2% do nekih 8-10%,jel je tu u pitanju kvalitet arome ili možda nešto drugo.
Ponoviću, merilo mi je Frenč aroma sa VZ. Ja ti navodim svoje iskustvo, sa tom aromom, i kažem da sample sa JF koji sam dobio NIJE kao ona sa VZ, i da sam onu sa JF morao da doziram na veći procenat da bih dobio ukus kao sa onom sa VZ koju sam dozirao na 2% Vaporever Frenč više podseća na taj sample sa JF nego na VZ.
Tvoje iskustvo je subjektivno, kao i moje. Po tome što si napisao, postoji mogućnost da bi ti, kad bi bio u prilici da mixaš Frenč sa VZ, morao da ga doziraš na 1%. VZ Cigar mi je jak i na 1%, recimo. Tako da iz toga izvedeno, postoji mogućnost da bih ja, kad bih bio u prilici da ga mixam, Vaporever-ov Cigar trebao da doziram na više od 2%.
Ovaj post su pohvalili:2 korisnika su dodala Pohvalu za @Estariol • mejden, Oddy
Ja sam se rešio na sledeću nabavku Vaporever aroma, baš da probam njihov Heinsenberg, taman ću da potrošim uskoro Vampire vape Heinsenberg i javljam, ako se do tada neko ne uključi.
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @mejden • Estariol
Fortune strike odlična aroma, osvežavajuća, ima utisak da je prisutna suva šljiva, meni je u stalnoj postavci, kad stignem do nje, svaka preporuka za ovu aromu, možda malo podseća na First od Arom team, malo, ali, ostavlja neki čudan miris u prostoriji. Inače sve preporuke za aromu, na 1.5% steping više od mesec dana.
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @mejden • Oddy