Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyReview Dvarw MTL RTA

Posle par dana igre sa V2 evo i mog veoma zakasnelog mišljenja
Kvalitet pare je odličan...ima je dosta, vlažna je i gusta
ali ni jedan ati mi nije ovoliko mutirao aromu...ili da se preciznije odrazim-izvlači iz arome one komponente koje bi ja voleo da sakrije
Pričam o duvanima jer to parim
Apsolutno podržavam svakog ko ima drugačije mišljenje Friends
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, Oddy
Odgovori
Koristim Dvarw par meseci, Coppervape klon. Baš mi je legao, samo sipaj and drive, u najboljoj tradiciji Lajta, Bajke i drugih atija koje trošim već godinama. Setup vulgaris - kantal 0,30 na 2,5 mm, 7 namotaja, domaća vata (iz inata). Reducir 1,5 mm. Nisam imao apsolutno nikakve probleme s gumicama, grgoljenjem ili škripanjem, tu je samo poželjno pucketanje Smile

Što se arome tiče, ne mogu da sudim jer sam u njemu krenuo s potpuno novom i meni nepoznatom aromom, pa nemam sučim duporedim. Složio bih se s kolegama da je para vlažna i gusta, po meni idealno između hladne i tople. Da ne kažem mlaka Big Grin

U svakom slučaju, it's a keeper Yes3

[Slika: DSC-0174.jpg]
Koliko ušiju - toliko kanala
  • Bolle, nikola, Oddy, Pukan, vukpavlovic74
Odgovori
Triput ura za domaću vatu!

Pun mi fišek koje kakvih mujia
Odgovori
Ako se vec trujemo bar da se trujemo s'domaci proizvodi...

Sent from my E2105 using Tapatalk
Odgovori
TakoE!

Odgovori
Takođe Coppervape klon, sa reducirom od 1mm, fin, tesan taman kolko volEm.
Rose v2 (vel'ki) i dalje gazi sve druge atije što se tiče arome, ali je šupalj k'o crkveno zvono i, posle nekih novih atija nije više vredan zezanja oko pravljenja setupa pa zato sad leži u mraku.
Dwarw, što se tiče arome, je u rangu sa drugim atijima koje koristim, Cthulhu MTL, klon Ruzgar-a, Berserker
Međutim...
(sledi tekst zasnovan na ličnom iskustvu, dakle subjektivan)
Protok vazduha na Dwarw-u ne može da se poredi sa drugim atijima. Cthulhu MTL (ko ga se seća, odličan ati, ali su ga ukinuli zbog Hastura iako je potonji lošiji po meni) sa reducirom od 1.2mm je "vazdušastiji" od Dwarwa sa istim reducirom. Dok u isto vreme, najsličniji Dwarwu sa reducirom od 1,2mm po vazduhu je upravo Hastur, ali sa reducirom od 1.6mm, a sa druge strane, veliki Berserker sa AFC na 1,2mm je malo tesniji od Dwarwa sa 1.2mm reducirom a manje tesan nego Dwarw sa 1mm reducirom...
Da ga bem u čemu je fora... WackoWackoWackoWackoWacko
  • Oddy, Zvukoljub
Odgovori
podigni malo grejac, smanji vatu .. meni sa 1,2 rupom .. Ćarlija vetric
.. doduse nzm koj je kloner po sredi, al je v2
  • Oddy
Odgovori
A, pa ne treba da ćarlija... Zato je 1mm reducir unutra Wink
  • kinkel
Odgovori
ok, pogresno te razumeh Smile .. meni fini povetarac .. on je trenutno jedini ati koji koristim .. 70% mog vajpa trenutno cini pod sistem .. a kako stvari stoje, moze uskoro biti i 100%
  • Bolle
Odgovori
Kakva ti je dnevna strategija sa podovima, koliko troši i sl.?

Baci na p.p. ako te ne mrzi, da ne idemo u off
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)