Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: tasicssSmok V-Fin kalibracija baterije

Mislim da je baš Mooch utvrdio da nije 8000 nego 6 ili 6500 mAh. Jedino što mogu da ti predložim je da ga krkneš na punjač od bar 1-1.5A i ostaviš priključenog jedno 12 sati, zbog velikog kapaciteta. Mada moj punjač od 500mAh bez problema puni Evic VTwo od 5000mAh, samo mu treba cirka 10 sati od kad ga elektronika isključi.
Odgovori
Probao sam sa punjacem od 1A nije dalo rezultate, sutra probati sa nesto slabijim od 850mAh pa cemo videti. Neznam dali orginalni USB kabl igra neku ulogu jer se orginalni pokidao nakon nekih 10 ciklusa punjeja, po pravilu ne bi trebalo.
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. Sometimes there is a moment as you are awakening, when you become aware of the real world around you, but you are still dreaming.
Odgovori
Ne bi trebalo kabl da ima ikakvu ulogu. Ako ne uspe, probaj sa punjačem od 2A. Ako ni to ne uspe, onda je problem u softveru. Ili mu treba najnoviji, ili mu treba početna verzija, ako je dostupna.
Odgovori
Mislim da je problem u softveru, nivo baterije kao i punjeje regulise elektronika na samoj bateriji jer Li-ion baterija je jako osetljiva na prepunjavanje i praznjenje a softver izgleda ne cita korektne podatke sa elektronike baterije e sad da je Smok Eleaf pa da ima firmware na oficijelnom sajtu(bilo kakav), on ustvari ima opciju nadogradnje ali ja neznam jesu li ikada za neki mod izbacili update ili to tako stoji, cisto da ima, za ukras...
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. Sometimes there is a moment as you are awakening, when you become aware of the real world around you, but you are still dreaming.
Odgovori
Još jedan razlog za izbegavanje Smok-a... Undecided
Odgovori
Nije sve bas crno, ima jedna dobra stvar kod ovog moda, to je da baterija traje i traje (dok se ne spusti negde oko 30%) i isprazni se Big Grin
Odgovori
Uzmeš mod sa dobrom elektronikom, izvadiš elektroniku i povežeš na bateriju. Napraviš kutiju za ceo sklop i vozi Wink
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)