Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: vukpavlovic74Oprema za sudnji dan

Malo sam pratio šta se dešava u svetu sa vejping-om i trenutno mi se čini da je moguće da će biti restrikcija raznih vrsta. Kongres u Americi pristiska FDA, FDA smara sve žive i tako ukrug...ovo je polagan proces ali sve je moguće
Trenutno je moguće nabaviti opremu za parenje u većini zemalja u kojima je vejping zabranjen ali duvanska industrija pokušava da udavi konkurenciju...opet mi na svakom koraku objašnjavaju kako je bolje da zapalim pravu cigaretu nego...
Ali čak i nevezano za celu tu priču, kopka me jedno pitanje...
Postoji li neki komad opreme koji je "večan"? Da li je moguće pazariti neku napr. mehaničku cevku koja ima "neograničen" rok upotrebe? I uz nju neki "stogodišnji" ati? Neki driper ili nešto što svojom jednostavnošću omogućava dugogodišnju upotrebu
Što se mene lično tiče mislim da imam dovoljno atija do kraja života ali modovi su (vrlo) kvarljiva roba...dakle ključno pitanje za mene je koja mehanička cevka je najdugotrajnija?
(Samo bi molio da ova rasprava ne ode u smeru - nikad se neće zabraniti vejp...i ja mislim da neće al me ovo pitanje i dalje podjednako zanima)
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • badja007, vladimirkrstic
Odgovori
Mene ipak vise brine pitanje baterije Big Grin
Odgovori
Ne znam šta bi se moglo dodati na ovo što si Vuče napisao Big Grin
Manje više mehanika bi trebala da je "neuništiva". Sa vremena na vreme se očiste kontakti, eventualno se zameni opruga.
Driper, spremiš pamuk, žicu i to je to.
Jedino ostaje pitanje baterija što @Samac reče.

E sad, ovo je priča ŠBBKBB. Ako bih se kojim slučajem i zatekao u postapokaliptičnom vremenu, verovatno bi mi e-cig bila poslednja rupa na svirali.
Ono što me više brine je eventualna zabrana koju bi država mogla da uvede na e-cig. Za takvu situaciju će pre problem predstavljati nikotin i tečnosti nego oprema i hardver. Već duže vremena se ozbiljno razmišljam da se opremim na duže staze sa nikotinom. Atomizera imam nekoliko komada koji su i više nego dobri, sa potpuno metalnim tankom. Gumice će se već naći. Jedan mehanički mod u rezervi i to je to.
Odgovori
Više sam se nadao da će neko dati preporuku za kvalitetnu meh cevku do nekih 50 E (-100E) koja može dočekati 2060.-u godinu...dakle nešto čvrsto i što jednostavnije...(hibrid) nešto sa jednostanim i dobrim prekidačem?
Što se nikotina tiče sutra bi mogao da ga se odreknem da je frka
Možda grešim ali klonirane meh cevke mi ne izgledaju tako dugoročno...
Odgovori
VGOD Mech Pro / Pro 2.

Tu nema sta da se pokvari - nema bolje cevke za pare ispod 100$.

[Slika: 485452ff06d846014d2886e041c9d303.jpg][Slika: 814a346feab0f55b22ee335969278306.jpg][Slika: 31d28b53872f3211e7e57dec82d712c3.jpg][Slika: 4e7ecccc50db28c16de5f69ddd52f2ba.jpg][Slika: bc5ee95a392735271a1f5b1e5b7a5b05.jpg]
Trying to stay sane is a life time hobby Good
  • vukpavlovic74
Odgovori
Malo sam prelistao strane forume na ovu temu i jedna reč se neprestano ponavlja - REO Modovi. Barem dvadeset ljudi ih je navelo kao "neuništive".

https://www.reosmods.com/

Nažalost cena je nimalo simpatična.

Druga reč koja se vrlo često ponavlja je Silver Bullet. Meni ništa nije simpatično u vezi ove naprave.

Našao sam i jedan (meni ) zanimljiv citat vezan za hibride (i ja sam mislio da su hibridi najdugovečniji jer im je konekcija najednostavnija)

..."Those aren't hybrid mods, true hybrids are among the safest mechs there are. It's also a myth that mechs can't be broken. They can be surprisingly fragile. They're easier to repair though, and will often have some functionality even when broken..."
Odgovori
Ovaj VGOD ima hibrid konekciju, tj direktno na bateriju naleze svaki 510 pin od atija.
Unutrasnjost moda je izolovana plastikom pa čak i da imas oguljen wrap sa baterije bilo gde, nema šanse da mod prespoji.
Naravno, uvek je tu mogućnost da prespoji usled loše složenog grejača ali relacija mod - baterija, no worries Smile
Trying to stay sane is a life time hobby Good
  • vukpavlovic74
Odgovori
@vukpavlovic74 uzmes od Aldina ili nekog drugog mehaniku a ima svuda i vozi,evo na primer Quter kako izgleda iznutra..
Znaci samo izvadis prebrises i vozi a veci su problem baterije ili sto Oddy rece nikotin ako zabrane e cig..
[Slika: e76fc9a0f906a3f39a9fa0a9a6d25b00.jpg][Slika: 1ccf48d1c9754ffbd5569a226aa931fc.jpg][Slika: 50bd497103c6d7bc71206d8a21d4fcb7.jpg]

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
  • vukpavlovic74
Odgovori
Aldin je jedan o kome najviše razmišljam. Zvijer mini je sve što estetski želim od moda...ali imam dva problema
Prvi je, da mi je jako teško da se zaletim da pazarim nešto što nisam držao u ruci, tako da se nadam da se sećaš one kafe koju si obećao (na jesen) Smile
Narvno da ne bi škodila i neka recenzija tih tvojih lepotana
Drugi (i manji) problem je što sumnjam da je skuplji od 100E...al kad bi znao da je to "mod za apokalipsu", odmah bi ga pazario...
Odgovori
Vidimo se na kafi kao sto smo se dogovorili pa ces videti i ako ti se svidi spojicu te sa njim.. Decko je legenda dace ti i popust sigurno. Pozzzz @vukpavlovic74

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
  • vukpavlovic74
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)