21-04-2019, 21:38
(Poslednja izmena: 21-04-2019, 21:39 od vukpavlovic74.
Razlog editovanja: dodatak
)
Ponekad mi malo zaslini kad sipam odozgo. Nije ništa strašno ali ipak sam hteo da probam odozdo al neće da oće...video sam da Bet puni odozdo al ne kontam kako
Što se tiče single coil atija imam 2 rDL I oba su mi odlični
Od plućaša imam Aromamizer I Mantu (I staromodni Avocado) I u fazonu sam dal se ljudi šale s ovim atijem...meni je on potpuno bezličan...Aromamizer ga jede za večeru...al moje iskustvo u tom polju je smešno I moguće/verovatno da grešim
Ako DL koristiš povremeno, po meni je driper pravo rešenje...uopšte ne razumem zašto al daju nemerljivo bolju aromu I TH od RTA-ova (ovo su sve mišljenja čoveka koji je na početku rDL/DL upoterebe)
Što se tiče single coil atija imam 2 rDL I oba su mi odlični
Od plućaša imam Aromamizer I Mantu (I staromodni Avocado) I u fazonu sam dal se ljudi šale s ovim atijem...meni je on potpuno bezličan...Aromamizer ga jede za večeru...al moje iskustvo u tom polju je smešno I moguće/verovatno da grešim
Ako DL koristiš povremeno, po meni je driper pravo rešenje...uopšte ne razumem zašto al daju nemerljivo bolju aromu I TH od RTA-ova (ovo su sve mišljenja čoveka koji je na početku rDL/DL upoterebe)

Kapacitet: 432 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)