Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyMTL nedoumice

(15-05-2018, 07:05)scooter Piše: [Slika: dYbRi2t.jpg]

Au @scooter legendo. Jel to grejač kantal 0.25mm preko 2mm? Sad gledam, ni 3 sekunde ti nije prosečno povlačenje (~2.8sec) na 6.5W...nije mi jasno kako uspe da se ugreje dovoljno žica i da ova napravi količinu pare koja ti je dovoljna u povlačenju od te ti 3 sekunde... Scratch_one-s_head
Btw, koji to atomizer koristiš? Fino izgleda a nepoznat mi je.
Odgovori
Ја малко јаче вате и мање ома и вати [Slika: 42d3455f586c725674e5c1ef99b64519.jpg]

Послато са Леново К6-Ноте уз помоћ ножног палца!
Odgovori
Super ako uspevate pod tim režimom da dobijete količinu pare koja vam odgovara, a da dek ne poplavi usled povlačenja koje je jače nego što grejač može da ugreje paru do tačke isparavanja. Za takav setap ja guram minimum 9W i povlačenje je minimum 4 do 5sec, pa mi ovo deluje nemoguće  Big Grin
Možda će se sa godinama smiriti malo strast te počnem umerenije i nežnije da koristim e-cig, ali nakon 2 godine mi je i dalje ovo apstraktno ...
Odgovori
Пази код мене је твистед кантал 0,25, на 2мм пречник и повлачење лагано од ~4 секунде

[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Oddy
Odgovori
Ma super svima! Ko nađe sweet spot, blago njemu. 

Ja sam u rasponu od 3.7 do 4V. Doggy malo topliju paru daje pa sam spustio na 3.7 i savršeno mi radi sa 0.32 A1.
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
  • Jagodinac
Odgovori
А шта је то свит спот....јел се то маже на леба
Нађем ја, кад мљацкам после повлачења и издувавања....онда је то то....могу да је назовем мљац тачка

Odgovori
Ubacićemo u rečnik termina.

Slično kao g-spot, samo za vejping.  Big Grin
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
  • alfini0507, Jagodinac, NemaN
Odgovori
Лелеее само да га не претерамо са слаткотју

• Pukan, Vapoholic
Odgovori
Kantal 0.3, precnik 2.2mm, 7 nam. .. otpor (kako na kom modu) 1.2 - 1.3 oma
Ono sto trenutno koristim ... 
.. Doggy, ~ 9 - 9.5W
.. Prime, ~ 8.2 - 8.5W 
.. Dvarw (3.5ml), ~ 7.8 - 8W
  • Oddy
Odgovori
Meni je bitno da sam na oko 3,5 V (kad je kantal u pitanju), to mi je neki orjentir...naravno od atija do atija koji W gore dole
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)