14-02-2019, 20:14
Stigao je i manje više je ok prošla priča. Napisaću u temi par reči o ovome.
|
|
14-02-2019, 20:14
Stigao je i manje više je ok prošla priča. Napisaću u temi par reči o ovome.
14-02-2019, 22:32
@Oddy ja na mom samo malo zavrnem i ima lufta ali radi,mada kakve veze ima zavrni do kraja jace i cepaj a @vukpavlovic74 sto se tice Poeta ja bolji driper u zivotu nisam probao,znaci nije sto ga imam pa sad pricam price ali to je tako.. Neki su ga probali i odusevili se a napisacu malo detaljnije o njemu ovih dana,sa porodicom sam na zimovanju pa kad se vratim..
Prva slika kad nije do kraja a na drugoj zavrnut do kraja.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
22-02-2019, 15:20
Stigao jos jedan malisa..
Zora v2 Aldin mods.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
22-02-2019, 19:44
@pablo
Auuu...mislim da nikad nisam video lepšu kombinaciju na domaćim forumima! (stabilizovano drvo?) Mogu misliti kako to izgleda uživo...totalni rššttt...
15-03-2019, 12:47
Stigao jos jedan brat!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ova mi se bas svidela,znaci tako dobro uradjen da nemam reci,mali a zajeban,srebrni kontakti,mod dog i jos delrin u kombinaciji sa drvetom..
Mada dicodes i yihi sa kajom prime,dvarw i naravno bers mini za mtl vrh.. Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka Da ti posaljem da probas i ako hoces recenziju da odradis.. Sta god ti zatreba a vidis da imam tebi i Vapu saljem... Pukanova braca su i moja i vi ste seceri.. Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka @Oddy jos nekako da dodjem do Limelight moda ako treba idem pravo do Jagodine i sa mehanikom sam zavrsio u stvari cekam jos ovaj mod za rta aty a zove se Zvjer mini i onda se nadam da sam gotov sa mehanikom ali nikad ne reci nikad ahaha.. Pozdrav ![]() Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Хлебождер
Rock on neo rockers, rock on
09-04-2019, 14:25
To je to!!
![]() ![]() ![]() ![]() Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka |
|
« Starije Teme | Novije Teme »
|