(29-06-2018, 10:42)Pukan Piše: Vaporever, The Virus - Svasta I nista. Dozirao sam na 4 % I ne svidja mi se. " Cokolada, kafa, kikiriki, med, karamel, sirup od javora i duvan". Slabo se to razaznaje a odstojalo 20-ak dana. Pojacao sam malo doziranje, nadam se da ce biti bolja.
Nakon 2 dana od pravljenja, Virus mi mnogo više odgovara kao DL nego kao MTL. Javorov sirup je u prvom planu, a podnote su...mešavina svega i svačega, dosta teške i prigušene. Dozirao sam 3% na 80-20 VG-PG i 2mg nikotina za DL, dok sam za MTL dozirao 1.5%, u 60-40 VG-PG i 6mg nikotina.
Za sada mi nije ništa posebno, verujem da ću potrošiti ovo što sam napravio, ali je pitanje da li ću ga ponovo praviti, zavisi šta bude od njega kada još malo odleži.
DL testirao sa driperom Hadaly i sa RTA Grifin 22.
MTL test sa driperom Speed Revo 14mm, KFL i KF Prime.
(29-06-2018, 10:42)Pukan Piše: Five pawns - GrandMaster - " kremasta banana obogacena punim ukusom putera od kikirikija sa delikatnim dodatkom svilene karamele" - To jeste to, tacan opis. Vrlo dobra aromica. Isao sam na 4 %.
Nakon 4-5 dana od pravljenja, po meni odlična DL aroma. Čokoladna bananica je pri izdisaju jasno izražena, dok kikiriki i svilenu karamelu tek da i osećam i pitanje je da li bih prepoznao da je to u pitanju a da ne stoji na opisu arome
Fino zaokružena kompleksna aroma. Definitivno će se potrošiti u uživanju.Dozirao sam 3% na 80-20 VG-PG i 2mg nikotina. Testirao preko dripera Hadaly i preko Grifina 22.

Kapacitet: 1,017 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)