16-05-2019, 12:21
@Samac bas tako.,
Primera radi:
Onaj tamo baja,banke sto drzi,sto je glavni i vuce konce u svetu...
Ti mozda radis za svog sefa,ali u sustini svi radimo najvise za njihove interese..
Takav hoce da ja budem pusac ili non-stop da mu kupujem vejp opremu,da nemam izbor., i da mu pomognem da se obogati.
Za svaku sitnicu placamo PDV,zdravsto,porez na imovinu i kucu..
U medjuvremenu je izmislio da mu ja placam internet?
Kako to sad sebi da objasnim!?
Pitam se jel se taj internet jede i kako je moguce da se to nesto potrosi?
Sa druge strane pored tolikih silnih gromova sto nadju put pod nebesa i pod zemljom.,oni zmisliili da mu ja placam struju iako je sve elektricitet pa i sva materija nastala od toga.
https://youtu.be/OpegKFXYL0U
I pored toliko lekovitih biljaka u prirodi sa kojim se prave lekovi oni izmislili u labaratorijama razne bolesti,a najbeci greh od BOGA je uzeti pare (Bolesnom Coveku)
E-Cig i iPodove obesmislise i obrnuli curak do te mere da se ona gotovo nemoze vise koristiti na na javnom mestu i ulici,
a da sastavis bilo koja 2 vejpera objasnice do tancina kakvu to
e-cig opremu zeleli bi da koriste i kako i od kojih materijala da se napravi..
Ali to bi u potpunosti dotuklo duvansku industriju pa to njima ne odgovara.,
i
samo zato da bi u medjuvremenu poceo da jedem sranja ili se vratim na pljuge,da mi zivot zbog toga bude sranje,
i kad odem u penziju da mu vratim sve te pare u banku nazad kupujuci lekove za svoje sjebano zdravlje..
Ali taj prokleti monopol i divljastvo nemoze zadugo ovako da traje..
Primera radi:
Onaj tamo baja,banke sto drzi,sto je glavni i vuce konce u svetu...
Ti mozda radis za svog sefa,ali u sustini svi radimo najvise za njihove interese..
Takav hoce da ja budem pusac ili non-stop da mu kupujem vejp opremu,da nemam izbor., i da mu pomognem da se obogati.
Za svaku sitnicu placamo PDV,zdravsto,porez na imovinu i kucu..
U medjuvremenu je izmislio da mu ja placam internet?
Kako to sad sebi da objasnim!?
Pitam se jel se taj internet jede i kako je moguce da se to nesto potrosi?
Sa druge strane pored tolikih silnih gromova sto nadju put pod nebesa i pod zemljom.,oni zmisliili da mu ja placam struju iako je sve elektricitet pa i sva materija nastala od toga.
https://youtu.be/OpegKFXYL0U
I pored toliko lekovitih biljaka u prirodi sa kojim se prave lekovi oni izmislili u labaratorijama razne bolesti,a najbeci greh od BOGA je uzeti pare (Bolesnom Coveku)
E-Cig i iPodove obesmislise i obrnuli curak do te mere da se ona gotovo nemoze vise koristiti na na javnom mestu i ulici,
a da sastavis bilo koja 2 vejpera objasnice do tancina kakvu to
e-cig opremu zeleli bi da koriste i kako i od kojih materijala da se napravi..
Ali to bi u potpunosti dotuklo duvansku industriju pa to njima ne odgovara.,
i
samo zato da bi u medjuvremenu poceo da jedem sranja ili se vratim na pljuge,da mi zivot zbog toga bude sranje,
i kad odem u penziju da mu vratim sve te pare u banku nazad kupujuci lekove za svoje sjebano zdravlje..
Ali taj prokleti monopol i divljastvo nemoze zadugo ovako da traje..

Kapacitet: 98 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)