15-04-2019, 14:29
Ponoviću, merilo mi je Frenč aroma sa VZ. Ja ti navodim svoje iskustvo, sa tom aromom, i kažem da sample sa JF koji sam dobio NIJE kao ona sa VZ, i da sam onu sa JF morao da doziram na veći procenat da bih dobio ukus kao sa onom sa VZ koju sam dozirao na 2% Vaporever Frenč više podseća na taj sample sa JF nego na VZ.
Tvoje iskustvo je subjektivno, kao i moje. Po tome što si napisao, postoji mogućnost da bi ti, kad bi bio u prilici da mixaš Frenč sa VZ, morao da ga doziraš na 1%. VZ Cigar mi je jak i na 1%, recimo. Tako da iz toga izvedeno, postoji mogućnost da bih ja, kad bih bio u prilici da ga mixam, Vaporever-ov Cigar trebao da doziram na više od 2%.
Tvoje iskustvo je subjektivno, kao i moje. Po tome što si napisao, postoji mogućnost da bi ti, kad bi bio u prilici da mixaš Frenč sa VZ, morao da ga doziraš na 1%. VZ Cigar mi je jak i na 1%, recimo. Tako da iz toga izvedeno, postoji mogućnost da bih ja, kad bih bio u prilici da ga mixam, Vaporever-ov Cigar trebao da doziram na više od 2%.

Kapacitet: 90 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)