14-04-2019, 13:24
@Estariol nisam ali za nekih dva meseca mi stiže gomila aroma sa JF, e sad ti kažeš 5%,wau, pa to je onda vodica. U poredjenju sa Vaporever 5% kad bi stavio, nebi moglo da se pari, ja sam se zeznuo, napravio sam na 2% french pipe i koristo sam ga par dana, uglavnom samo njega, možda sam i cigar koristio al manje, doduše slične su mi, nisu iste, i posle par dana pošto nisam presekao french ni sa čim sem sa cigar, došao sam u situaciju da mi je aroma ušla u sve pore i da je slabo osećam, i zeznem se reko aj da doda još 0.5%arome, i dodam, i probam juče, brate mnogo se oseća aroma, i morao sam da razblažujem. Neznam, što se tiče tih alkoholnih aroma meni se svidjaju, e jedino što su zeznuli sada to je parlament, vodica, u odnosu na JF nebo i zemlja, ali zamixao sam sa starom etiketom juče Vaporever parliament i na pogled, razluka drastična i u mirisu i u boji. Sad čekam pa ćemo da vidimo. A bašbsam razmišljao ovih dana da dok mi nestignu arome, pošto treba da mi ih donesu direktno, rešavao sam se ovih dana da naručim par komada sa JF, i dobro je što mi ovo reče za french, a i on mi bio u planu. Nije tema al black fire sa JF, extra aroma, untenzivna puter, keks i svašta nešto.

Kapacitet: 268 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)