02-03-2019, 13:59
(Poslednja izmena: 02-03-2019, 14:23 od Vejper.
Razlog editovanja: Kada postavljaš sliku sa TT, stisni enter pre postavljanja slike zbog pregledsnosti na desktopu
)
mislim da je tema korisna, jer da je bilo ovakvih tema koji u kratkim crtama opisuju pod, svakako bi mi bilo olakšano za koji da se odlucim.
evo ukratko, da pocnem, a vi nastavite ...
MINIFIT,
koristim ga skoro mesec dana (dva u rotaciji), svakodnevno, tri tanka oko 3+ml. Baterija je 380mah i traje oko tank i po. Tecnost koju koristim 50/50 9mg, pare ima, aroma i th prisutni. Grejac je 1,6oma nr-r-nr zica .. moguce je lako premotavanje grejaca sa takvom zicom, miui pamuk u grejacu. Malih je dimenzija i odlican za manipulaciju, poseduje fire dugme, a odziv grejaca je momentalan.
.. licno sam toliko odusevljen, da box modove nisam pipnuo od kada imam ovaj podić
evo ukratko, da pocnem, a vi nastavite ...
MINIFIT,
koristim ga skoro mesec dana (dva u rotaciji), svakodnevno, tri tanka oko 3+ml. Baterija je 380mah i traje oko tank i po. Tecnost koju koristim 50/50 9mg, pare ima, aroma i th prisutni. Grejac je 1,6oma nr-r-nr zica .. moguce je lako premotavanje grejaca sa takvom zicom, miui pamuk u grejacu. Malih je dimenzija i odlican za manipulaciju, poseduje fire dugme, a odziv grejaca je momentalan.
.. licno sam toliko odusevljen, da box modove nisam pipnuo od kada imam ovaj podić

Kapacitet: 250 mAh![[-]](http://forum.vejper.com/images/collapse.png)