Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: MiniMJuice Factory

Sa drugog foruma, okacio prodavac istih.
Fala lepo Big Grin
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Oddy
Odgovori
Video sam da ste pominjali curenje bočica pa postavljam pismo koje je mi je stiglo kad sam ih pitao o tome, negde oko20.-og oktobra

Hi!
Yes, we solved that quite some time ago now, we haven’t had leaking bottles in a very long time Smile
I hope you had a great weekend!
Kind regards,
Tom

JuiceFactory.com.au
  • Bolle, Draganchica, Oddy, Pukan
Odgovori
@Samac
Koja je merka za porudžbine sa JF, ono standardno devet aroma, i plus 9.5aus$ poštarina, i da pitam još nešto recimo ako naručim jednu aromu od 30ml, jel se to računa kao tri arome.?
Odgovori
To je vec za "odeljak" sa JF aromama , napisacu, a administracija neka prebaci...ako smatra...smatram i ja!
Uvek narucim 6 aroma, a jedna je od 30ml i nikada nisam imao problem!
Kako racunaju...nemam pojma, valjda na koju nogu ustanu.

Edit
Ova poslednja tura je samo BF...nisam imao potrebe za drugo
  • mejden
Odgovori
Znači ako sam dobro razumeo pet aroma od 10ml i jedna od 30ml.?
Odgovori
Tacno tako.
[Slika: th_14.gif]
  • mejden
Odgovori
Gladno to i zedno Smile
Salim se svakako...vole ljudi kolekciju, a posle ide u razmenu i sl.
Shiping nije veliki, slobodno moze i dva paketa, a i lakse prolazi carinu.
U svakom slucaju treba propratiti misljenja/vidjenja domacih konzumenata...nikako inostrane sa njihovim suludim % i sad, odmah i ovog trena smiksano parim.
Sve ima svoj red!

P.S.
Nisam bas etalon...prasnjav sam i konzervativan Smile
Odgovori
Može slobodno da se nastavi na http://forum.vejper.com/Thread-Iskustva-sa-carinom Big Grin
Informacija oko carine nikad dosta Wink

PS. Premešteni su postovi u vezi carine.
(17-04-2019, 10:28)Milanez Piše: ...
[Slika: sig.php?start=2016-05-01&rate=30]
  • Milanez
Odgovori
Jednom sam porucila samo 3 arome (nedostatak keša na kartici) i stigle su u kutiji u koju bi 'ladno moglo da stane 15 bočica . Tako da razbijanje na manje pakete zbog carine ne postoji - nema manjih paketa

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока
Odgovori
Standardno pakuju u one kutije za cipele 24x12.5x7.5cm Smile
Ko zna sta diluje "sestrinska" firma, pa se ima.
...a sta reci za IW paketice sa onim stiroporom i 100 godina istim kartonskim kutijama.
Ma nije vazno pakovanje, zar ne?
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)